Casting Calls & Anunțuri Joburi!

Aici găsești anunțurile de casting și angajare postate de clienți și parteneri.

Indiferent de cum arăți sau câți ani ai, indiferent de profesia ta, indiferent dacă ai sau nu experiență în domeniu ori studii de specialitate, acum poți face primii pași către o carieră artistică!

Unele joburi sunt dedicate exclusiv profesioniștilor, iar altele sunt pentru talent amator, adică “real people” - cum sunt denumiți în industrie non-actorii.

Amator?

Regizorii, producătorii și directorii de casting sunt într-o permanentă căutare de fețe și talente noi, de toate vârstele, fizionomiile sau înfățișările pentru a da viață personajelor lor. Și TU poți juca într-un film, serial sau reclamă! Cum? Verifică: Pașii pe care să-i urmezi și toate informațiile de care ai nevoie în “ABC-ul industriei”.

Profesionist?

Maximizează-ti șansele de a lua un job, parcurge informațiile dedicate ție în secțiunea de Articole.

Citește cu atenție cerințele fiecărui job și aplică după ce te-ai asigurat că te încadrezi! Succes!

Figuratie simpla in film romanesc - Locatie Sibiu

(Barbat sau femeie, 18-65 ani)

Film lungmetraj productie romana: "Sibiu '89 "

Cautam “real people” autentici, barbati si femei, toate varstele (intre 18 si 65 ani ) si toate fizionomiile, pentru figuratie intr-un film de lungmetraj "Sibiu '89 " care se va filma si in Sibiu in perioada ianuarie- februarie 2022. NU se cere sa ai experienta anterioara si nici studii de actorie. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje.

Se va comunica ulterior

Vezi Detalii

Romana

Sibiu

Connect Casting pentru casa de productie locala

24 Februarie 2022

02 Decembrie 2021

Figuratie simpla in film romanesc - Locatie Braila

(Barbat sau femeie, 18-65 ani)

Film lungmetraj productie romana: "Sibiu '89 "

Cautam “real people” autentici, barbati si femei, toate varstele (intre 18 si 65 ani ) si toate fizionomiile, pentru figuratie intr-un film de lungmetraj "Sibiu '89 " care se va filma in Braila in perioada ianuarie- februarie 2022. NU se cere sa ai experienta anterioara si nici studii de actorie. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje.

Se va comunica ulterior

Vezi Detalii

Romana

Braila

Connect Casting pentru casa de productie locala

24 Februarie 2022

02 Decembrie 2021

Reclama online Facebook/TikTok - Cosplay

(Barbat sau femeie, 18-27 ani)

Ad-uri online pentru un joc de mobil

Rolul "Dansator" - in reclama vei dansa, un dans scurt de 10 s. Nu este necesara experienta anterioara in dans, dar trebuie sa poti dansa cu lejeritate, proba de casting va consta intr-un scurt video de tip self-tape (filmat de tine cu telefonul mobil). Cei selectati primesc link video exemplu, cat si toate detaliile si indicatiile necesare pentru self-tape. Candidata/candidatul perfect intelege un video scurt de social media si cum sa conecteze cu privitorul in mai putin de 1-2s. Poate sa danseze un dans scurt de 10s cu lejeritate, avand o tinuta/costum sexy din zona fantasy si eventual o peruca. Un bonus ar fi daca a interactionat vreodata cu lumea cosplay. Nu exista dialog in filmare. Jobul este ideal pentru dansatori, modele, artisti, atat profesionisti, cat si amatori, "real - people" fara experienta, dar care sunt familiarizati cu conceptul de cosplay si pot interpreta cu usurinta rolul.

Standardul din industrie (per zi + drepturi)

Vezi Detalii

Nu conteaza

Locatie nedeterminata inca, doar a doua filmare va avea o componenta de studio.

Joc video de origine Japonia

17 Septembrie 2021

Femei si barbati (cupluri reale sau nu) pentru filmare editie speciala de revelion - TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV)

(Barbat sau femeie, 40-60 ani)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” filmeaza o editie speciala de revelion. Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialuli care este difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, acum avem “Secretele Președintelui” - serial ce se difuzeaza pe Prima TV. Cautam cupluri (reale sau nu) pentru editia de revelion.

Veti participa la filmarea speciala de revelion, alaturi de actori care interpreteaza de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei (jucat de Grig Chiroiu). Filmarea luni 6 DECEMBRIE incepand cu orele 9.30 in Bucuresti, zona Baneasa. Program filmare: 10-12 ore. Aveti cartering asigurat - masa calda. Avem nevoie de cupluri reale sau nu, intre 40-60 ani. Atentie: OBLIGATORIU trebuie sa veniti îmbrăcați ca pentru revelion: barbatii la costum si femeile ideal intr-o rochie, in filmarea fiind participanti la Revelion la Cotroceni la presedinte. Puteti veni direct imbracati astfel sau va puteti schimba acolo daca doriti (aveti loc amenajat, filmarile vor fi la un restaurant). Fără vorbe, replici, doar figurație simpla, nu aveti nimc deosebit de facut. 150 ron/ zi, o zi de filmare dureaza pana la 12 ore. Se platesc la final de zi.

150 ron. Banii se dau "pe loc" la sfarsitul zilei de filmare.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, zona Baneasa- Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, in incinta unui restaurant

Grig Chiroiu Media Company

05 Decembrie 2021

03 Decembrie 2021

Femeie in jur de 50 ani pentru proiect comedie

(Femeie, 48-65 ani)

Proiect de comedie organizat de CEVA MĂRUNT - SORIN PÂRCĂLAB, TOMA ALEXANDRU , CRISTI POPESCO SI DAN FRÎCULESCU

FEMEIE DISPUSĂ SĂ JOACE SCENA UNUI SĂRUT CU UN TÂNĂR. IDEAL ACTRITA ACTRITA SAU CU EXPERIENTA IN ACTORIE, DAR NU ESTE O CONDITIE OBLIGATORIE.

SE VA DISCUTA ULTERIOR CU CELE SELECTATE

Vezi Detalii

ROMÂNĂ

BUCURESTI , ZONA UNIRII

Proiect de comedie organizat de CEVA MĂRUNT

05 Decembrie 2021

03 Decembrie 2021

Actrita Video Testimonial

(Femeie, 28-45 ani)

Video Testimonial

Cautam femei intre 28 si 45 de ani, deschise catre conversatie despre un subiect considerat tabuu inca pe piata din Romania: menstruatia.

200 RON per candidat- 1 minut jumatate maxim de video testimonial. Avem nevoie de 4 candidate.

Vezi Detalii

Romanian

Romania

Casting pentru un brand de ingrijire intima organica. Un concept revolutionar pe piata din Romania, oferim produse menstruale din bumbac 100% organic, sigure pentru corpul tau.

30 Noiembrie 2021

16 Noiembrie 2021

Casting Call - Youtube Series - Unreleased Fitness App - Motion Capture Actress

(Femeie)

YouTube series created to promote a new Fitness and Nutrition app

We are looking for a native English-speaking actress for the main role in an upcoming YouTube series created to promote a new Fitness and Nutrition app. The actress’s performance will be captured in order to animate a 3D character using the same motion capture technology used for films like Avatar, Star Wars, Polar Express, etc. The actress’s motion and voice will be translated one to one into the animation of the 3D character, i.e. real images are used only for the purpose of the animation. Requirements: Acting experience required. Ability to deliver expressive performance through body language and voice. Prior motion capture experience is not essential, but a plus. Affinity and interest for healthy nutrition and fitness are important for a convincing performance. US/Canada Native English is a must. *Please include a short video introducing yourself so we can assess your performance. We look for native US/Canada English only, not just a high level of proficiency. You need to be living in Romania or be able to travel to Bucharest on a regular basis. Our fitness app is a breakthrough new approach that turns fitness into a fun experience. The shooting will take place in our in-house motion capture studio in Bucharest. There will be regular shooting days as this will be an ongoing project. We will set the first day of shoot in the coming weeks.

300-500 EUR/day - to be decided based on experience and total project duration

Vezi Detalii

US/Canada English only

Bucharest

22 Noiembrie 2021

12 Noiembrie 2021

Fete blonde- Good Looking - Emisiune TV Revelion (inregistrata) - Televiziune top 3 audienta

(Femeie, 18-30 ani)

Emisiune TV pentru Revelion - inregistrare (nu va fi live/in direct)

Am nevoie pt o filmare pe data de 24 Noiembrie de blonde, frumoase, care sa arate foarte bine, imbracate elegant, ca pentru Revelion (nu asiguram tiunuta, fiecare vine cu tinuta din garderoba propie). Fetele: - sa aibă experiența/sa fie volubile pt o emisie gen Revelion. - vor tine loc de public și vor fi invitate de vedete la un dans, joc haios in platou, etc. - dacă e posibil/ideal sa fie vaccinate. - filmarea o sa dureze toată ziua - între 8/12 ore - se asigura catering și apa.

Va fi discutat si comunicat ulterior celor selectate

Vezi Detalii

Nu conteaza

Bucuresti

Televiziune - Top 3 audienta

20 Noiembrie 2021

12 Noiembrie 2021

Fete roscate - Good Looking - Emisiune TV Revelion (inregistrata) - Televiziune top 3 audienta

(Femeie, 18-30 ani)

Emisiune TV pentru Revelion - inregistrare (nu va fi live/in direct)

Am nevoie pt o filmare pe data de 24 Noiembrie de roscate, frumoase, care sa arate foarte bine, imbracate elegant, ca pentru Revelion (nu asiguram tiunuta, fiecare vine cu tinuta din garderoba propie). Fetele: - sa aibă experiența/sa fie volubile pt o emisie gen Revelion. - vor tine loc de public și vor fi invitate de vedete la un dans, joc haios in platou, etc. - dacă e posibil/ideal sa fie vaccinate. - filmarea o sa dureze toată ziua - între 8/12 ore - se asigura catering și apa.

Va fi discutat si comunicat ulterior celor selectate

Vezi Detalii

Nu conteaza

Bucuresti

Televiziune - Top 3 audienta

20 Noiembrie 2021

12 Noiembrie 2021

Fete brunete - Good Looking - Emisiune TV Revelion (inregistrata) - Televiziune top 3 audienta

(Femeie, 18-30 ani)

Emisiune TV pentru Revelion - inregistrare (nu va fi live/in direct)

Am nevoie pt o filmare pe data de 24 Noiembrie de brunete, frumoase, care sa arate foarte bine, imbracate elegant, ca pentru Revelion (nu asiguram tiunuta, fiecare vine cu tinuta din garderoba propie). Fetele: - sa aibă experiența/sa fie volubile pt o emisie gen Revelion. - vor tine loc de public și vor fi invitate de vedete la un dans, joc haios in platou, etc. - dacă e posibil/ideal sa fie vaccinate. - filmarea o sa dureze toată ziua - între 8/12 ore - se asigura catering și apa.

Va fi discutat si comunicat ulterior celor selectate

Vezi Detalii

Nu conteaza

Bucuresti

Televiziune - Top 3 audienta

20 Noiembrie 2021

12 Noiembrie 2021

Femeie aprox 55 ani cu parul scurt - proiect Health

(Femeie, 50-60 ani)

Proiect Medicine - filmare cu sedinta foto in aceeasi zi

Cautam femeie in jur de 55 ani cu parul scurt pentru reclama la medicament. Aspect sportiv.

300 euro

Vezi Detalii

Romana

Bucharest

Casa de productie locala

04 Noiembrie 2021

02 Noiembrie 2021

Rolul "Student" | 20-25 ani | - Rol principal | Video de prezentare Universitara

(Barbat, 20-25 ani)

Reclama Video

Rol principal in video de prezentare universitara. Actorul principal joaca un student strain ce ajunge in facultate si descopera viata de student. Difuzarea: Online, Posibil TV

200-500 euro

Vezi Detalii

Nu conteaza - nu are replici

Bucharest

Vovcenco Studios

20 Noiembrie 2021

01 Noiembrie 2021

Cautam HOSTESSE pentru eveniment de tip business

(Femeie, 18-30 ani)

Eveniment de tip business: se lanseaza o carte si o platforma cu o clinica virtuala. NU este filmare! Data: TBA

Hostesse: fete, minim 1.70m inaltime, cu aspect fizic placut pentru job de hostess (=gazda eveniment, primire invitatii, oferire informatii, cadouri la plecare samd) JOB: Intre 16:30 si aproximativ 22:00. In cazul in care se va prelungi, fetele/hostessele trebuie sa stea pana la final pentru a inmana invitatiilor cadourile la plecare. TINUTA la job: avem si putem furniza sacouri si fuste, dar ideal este sa aveti tinuta business. Obligatoriu: Pantofi cu toc si dres negru CERINTE JOB: - Limba engleza. - Green pass obtinut prin vaccinare sau boala in ultimele 6 luni - asa se precizeaza in legislatie. Daca se mai schimba ceva, evident urmarim si revenim cu info.

Se va discuta ulterior

Vezi Detalii

Romana si Engleza (obligatoriu sa vorbiti si limba Engleza)

Bucuresti: Hotel Radisson Blu

Agentie publicitate organizatoare eveniment

30 Noiembrie 2021

21 Octombrie 2021

Bărbat - 38-40 ani - Tată in RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Barbat, 35-45 ani)

Reclama TV

Bărbat - Rolul de Tată - varsta in reclamă, să aratati in jur de 38-40 ani. Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH. Fără exclusivitate.

700 EURO, este bugetul net (= buget brut - taxe si impozite). Include 1 zi de filmare + drepturi.

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu are replica

Bucuresti

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

Femeie - aproximativ 35 ani - Mamă in RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Femeie, 30-38 ani)

Reclama TV

Femeie - Rolul de Mamă - varsta in reclama, sa aratati in jur de 35 ani. Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH. Fară exclusivitate.

700 EURO, este bugetul net (= buget brut - taxe si impozite). Include 1 zi de filmare + drepturi.

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu are replica

Bucuresti

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

Femeie - aproximativ 65 ani - Bunică in RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Femeie, 60-70 ani)

Reclama TV

Femeie - Rolul de Bunică - aproximativ 65 ani Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH.

400 EURO, bugetul net (= buget brut - taxe si impozite)

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu are replica

Bucuresti

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

Băiat 6-7 ani - RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Baieti, 6-7 ani)

Reclama TV

Băiat - Rolul de fiu in reclama- 6-7 ani. Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH.

1500 ron, bugetul net (= buget brut - taxe si impozite)

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu are replica

Bucuresti

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

BEBELUSI - maxim 1,5 ani - RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Baieti sau fete, 2 ani)

Reclama TV

Bebelus - nu este specificat sexul - maxim 1,5 ani. Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH.

750 RON, bugetul net (= buget brut - taxe si impozite)

Vezi Detalii

Nu conteaza

Bucuresti

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

Femei 40-60 de ani, campanie in store (supermarket)

(Femeie, 40-60 ani)

Este o campanie de informare si premiere in magazine, pentru promovare brand (ulei). Vom activa cu doua persoane/magazin. Atentie: nu este filmare!

Program: • Vineri: 12:00 - 18:00 • Sambata/Duminica: 10:00 - 16:00 • Profil: femeie, 40-60 ani, certificat verde, experianta in gatit, cu bune abilitati de comunicare si aspect ingrijit • Consultant: Se ocupa de informarea consumatorilor, in magazine, despre brand si campania de premiere in curs. Pentru informare se va folosi de flyere. La fel ca si in cazul promoterului, avem nevoie de persoane punctuale.

25 lei/h- 450 lei/weekend

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti-Carrefour si Auchan

Agentie BTL pentru brand romanesc local

16 Octombrie 2021

12 Octombrie 2021

Actrițe & Actori profesioniști - Serial TV - Kanal D

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Serial de comedie - va fi difuzat pe Kanal D

Actori profesionisti, barbati si femei pentru diverse roluri episodice. Te rugam aplica numai daca ai disponibilitate in perioada filmarilor. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian.

In functie de personaj, cei selectati vor semna direct cu productia, The Cast List nu opreste niciun comision.

Vezi Detalii

București & (posibil unele scene in) Dobroești

HB Media Entertainment

16 Octombrie 2021

30 Septembrie 2021

Actori amatori & Figuratie speciala - Serial TV - Kanal D

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Serial de comedie - va fi difuzat pe Kanal D

Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Cautam actori amatori, barbati si femei, diverse varste si fizionomii pentru mai multe roluri de figuratie speciala. Te rugam aplica numai daca esti de acord cu bugetul mentionat si ai disponibilitate in perioada filmarilor.

In functie de personaj: 200- 350 ron/zi de filmare. Plata "pe loc" la sfarsitul zilei/zilelor de filmare. Semnezi direct cu productia, The Cast List nu opreste niciun comision.

Vezi Detalii

Romana

București & (posibil unele scene in) Dobroești

HB Media Entertainment

16 Octombrie 2021

29 Septembrie 2021

Figuratie simpla - Serial TV - Kanal D

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Serial de comedie - va fi difuzat pe Kanal D

Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Cautam “real people” autentici, barbati si femei, toate varstele si toate fizionomiile, pentru figuratie simpla. NU e nevoie sa ai experienta anterioara si nici studii de actorie. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Te rugam sa fii de acord cu bugetul mentionat si sa ai disponibilitate in perioada filmarilor.

150 ron/zi de filmare. Plata "pe loc" la sfarsitul zilei/zilelor de filmare. Vei semna contractul direct cu productia, The Cast List nu opreste niciun comision din banii talentelor

Vezi Detalii

Romana

București & (posibil unele scene in) Dobroești

HB Media Entertainment

16 Octombrie 2021

29 Septembrie 2021

Casting urgent - Femei & Barbati + 35 ani - SEDINTA FOTO FASHION - Brand international

(Barbat sau femeie, 35-50 ani)

Sedinta foto fashion pentru un brand international

Femei & Barbati + 35 ani, cat mai cool si nonconformisti

600 euro

Vezi Detalii

Studio foto local

02 Octombrie 2021

24 Septembrie 2021

Casting urgent - BUNICI HAIOSI & BUNICUTE ACTIVE - SEDINTA FOTO FASHION - Brand international

(Barbat sau femeie, 55-100 ani)

Sedinta foto fashion pentru un brand international

Persoane + 55 ani, ideal cat mai cool si nonconformisti

600 euro

Vezi Detalii

Studio foto local

02 Octombrie 2021

24 Septembrie 2021

Casting urgent - TINERI COOL - SEDINTA FOTO FASHION - Brand international

(Barbat sau femeie, 18-25 ani)

Sedinta foto fashion pentru un brand international

Tineri cat mai cool si nonconformisti

600 euro

Vezi Detalii

Studio foto local

02 Octombrie 2021

24 Septembrie 2021

Spot TV Bere

(Barbat sau femeie, 20-60 ani)

Spot TV

Va rugam aplicati NUMAI DACA NU AVETI ALTE APARITII IN RECLAME PENTRU BERE!

se va discuta ulterior cu cei selectati, in functie de experienta si categoria artistica: profesionisti sau amatori

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti si Brasov

30 Septembrie 2021

15 Septembrie 2021

Sedinta foto brand haine - model feminin

(Femeie, 18-45 ani)

Sedinta foto pentru brand haine pentru site online prezentare

Ideal cu experienta anterioara in shooting, dar puteti aplica si daca nu ati mai avut sedinte foto anterior. Ideal persoane din Bucuresti si Constanta, dar pot aplica si persoanele din alte orase, daca sunt dispuse sa calatoreasca o zi pentru shooting, asiguram transport si cazare.

400 euro (zi de shooting + cedare drepturi pt online pentru 6 luni)

Vezi Detalii

Romana, dar nu vei avea replica

Bucuresti si posibil Constanta sau litoral

Advertising agency for international brand

30 Septembrie 2021

15 Septembrie 2021

Actor amator - Video promo cabinet Kinetoterapie

(Barbat, 30-40 ani)

Video Promovare Specialist Kinetorapeut, exemplu video aici: https://youtu.be/Bmk-9eJsP6I , difuzare video pe online

1 barbat - Varsta 30-40, inaltime 1.60m - 1.70 m, corp bine proportionat, nu avem nevoie de persoane foarte fit, dar cu fața placuta si luminoasa. Actor amator, nu trebuie sa vorbeasca, kinetoterapeutul va prezenta o serie de exercitii pe care sa le executam acasa iar cu ajutor acestora vom scapa de dureri de gat si de spate. Persoane normale, "real people" autentici, nu este obligatorie experienta anterioara, placuta pentru filmare, sa aiba zambet ok si sa fie destinsi.

100 EUR

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

Kondiment Advertising Agency

18 Septembrie 2021

13 Septembrie 2021

Actrita amatoare - Video promo cabinet Kinetoterapie

(Femeie, 30-40 ani)

Video Promovare Specialist Kinetorapeut, exemplu video aici: https://youtu.be/Bmk-9eJsP6I , difuzare video pe online

1 femeie - Varsta 30-40, inaltime 1.60 - 1.70 m corp bine proportionat, nu avem nevoie de persoane foarte fit, dar cu fața placuta si luminoasa. Actor amator, nu trebuie sa vorbeasca, kinetoterapeutul va prezenta o serie de exercitii pe care sa le executam acasa iar cu ajutor acestora vom scapa de dureri de gat si de spate. Persoane normale, "real people" autentici, nu este obligatorie experienta anterioara, placuta pentru filmare, sa aiba zambet ok si sa fie destinsi.

Cei selectati discuta bugetul direct cu productia

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

Kondiment Advertising Agency

18 Septembrie 2021

13 Septembrie 2021

Semeni cu o vedeta sau personalitate? Te vrem sa joci in “Secretele Președintelui” (PRIMA TV)!

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

După ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Mereu ti s-a spus ca SEMENI perfect cu vedeta sau personalitatea X? PERFECT! Pe tine te cautam! APLICA ACUM! Căutăm persoane (actori sau nu, nu conteaza), IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care sa interpreteze rolul unor personalitati, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu o vedeta sau personalitate? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa găsim aceste personaje. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

15 Noiembrie 2021

06 Septembrie 2021

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) îl caută pe Brad Pitt!

(Barbat)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” îl caută pe Brad Pitt! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Semeni cu Brad Pitt sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm un bărbat actor sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să îl interpreteze pe Brad Pitt în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu el? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa il găsim. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana & Engleza. Sunt necesare cunoștințe de limba engleza la nivel mediu

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) o caută pe Angelina Jolie!

(Femeie)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” o caută pe Angelina Jolie! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Semeni cu Angelina Jolie sau cunoști pe cineva care seamănă cu ea? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm o femeie, actrita sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să o interpreteze pe Angelina Jolie în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu ea? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa o găsim. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana & Engleza. Sunt necesare cunoștințe de limba engleza la nivel mediu

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) o caută pe Hillary Clinton!

(Femeie)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” o caută pe Hillary Clinton! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Semeni cu Hillary Clinton sau cunoști pe cineva care seamănă cu ea? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm o femeie, actrita sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să o interpreteze pe Hillary Clinton în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu ea? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa o găsim. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana & Engleza. Sunt necesare cunoștințe de limba engleza la nivel mediu

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) îl caută pe Bill Clinton!

(Barbat)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” îl caută pe Bill Clinton! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Semeni cu Bill Clinton sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm un bărbat actor sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să îl interpreteze pe Bill Clinton în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu el? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa il găsim. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana & Engleza. Sunt necesare cunoștințe de limba engleza la nivel mediu

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

Actori amatori - serialul VLAD - PRO TV - Sezon 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film Serial PRO TV

Femei si barbati, actori amatori, toate varstele si toate fizionomiile pentru diverse roluri in serialul VLAD - Sezonul 4. ATENTIE! Este necesar sa ai cursuri de actorie sau experienta anterioara pentru a aplica la acest anunt. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje.

Se va discuta, in functie de rolul pentru care veti fi selectat/(ă). Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

Figuratie speciala- serialul VLAD - PRO TV - Sezon 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film Serial PRO TV - Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit

Femei si barbati, toate varstele si toate fizionomiile pentru diverse roluri de figuratie speciala in serialul VLAD - Sezonul 4. Cautam “real people” autentici. NU e necesar sa ai studii de actorie sau experienta anterioara. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje - roluri de figuratie speciala. Daca nu ai mai jucat niciodata, acum e ocazia perfecta sa incerci actoria ca si pasiune sau poate chiar o cariera in viitor.

Se va discuta, in functie de rolul pentru care veti fi selectat/a. Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

Figuratie simpla - Serialul VLAD - PRO TV- Sezonul 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film Serial PRO TV - Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit

Barbati si femei, toate varstele si toate fizionomiile, pentru figuratie simpla in serialul VLAD - Sezonul4. Cautam “real people” autentici, NU e nevoie sa ai experienta anterioara si nici studii de actorie. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire”, cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată. Nu ai replica si nu ti se cere nimic deosebit.

100 ron/zi de filmare- se platesc "pe loc", adica la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana - fara replica

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezonul 4

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

Afro- American - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

PINKISH HAIR - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Woman/Man/LGBTQ PINKISH HAIR Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

Hair: HALF WAVY HALF SHAVED - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Hair: HALF WAVY HALF SHAVED Woman/Man/LGBTQ Ideal hair: dirty blonde Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

RED HAIR Woman -Age: 30s- International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Ideal hair: long super curly red-haired Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

MAN around 35-40 years old - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

MAN around 35-40 years old. Ideal hair: dark brown, from gel to small mohawk. Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

Asian Woman - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Asian Female - playing age: ideal 30s Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

White/Caucasian Female - grey hair - Playing age: 60s - International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

White/Caucasian Female - playing age: 60 Ideal hair: long and wav. Grey Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

2 Twins Female - African American- International Commercial

(Femeie)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

2 Twins Female - Ideal Age: 20s - African American Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

Hispanic Woman - International Commercial

(Femeie, 22-27 ani)

International commercial for hair products. Broadcasting Media: Television, Online, Print Media

Female. Hispanic look, playing age: 25 years old. Hair: black, curly hair. Commercial is for a hair product so the director might want to do some trimming/bleaching - must agree on that. Casting request: Not necessarily models. Their beauty is in their special features.

Will be communicated after selection process

Vezi Detalii

English/Romanian

Bucharest/Ilfov

Hair products

28 August 2021

20 August 2021

Rol "Avocatul" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Barbat, 50-60 ani)

Film lungmetraj

Barbat, varsta 50-60 ani pentru a juca rolul de "Avocat" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala. Cautam “real people” autentici, asa sunt denumiti in industrie cei care nu au mai jucat inainte, nu au experiență sau studii de actorie. Daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

14 August 2021

12 August 2021

FILIPINEZA pentru rol "Penelope (bona filipineza)" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Femeie, 28-32 ani)

Film lungmetraj

Cautam FILIPINEZA - Femeie, varsta aproximativ 30 ani pentru a juca rolul de "Penelope (bona filipineza)" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

15 August 2021

12 August 2021

Rol "Naşa 2" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Femeie, 25-30 ani)

Film lungmetraj

Femeie, varsta 25-30 ani pentru a juca rolul de "Naşa 2" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala. Cautam “real people” autentici, asa sunt denumiti in industrie cei care nu au mai jucat inainte, nu au experiență sau studii de actorie. Daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

15 August 2021

12 August 2021

Rol "Mama botez" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Femeie, 20-25 ani)

Film lungmetraj

Femeie, varsta 20-25 ani pentru a juca rolul de "Mama botez" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala. Cautam “real people” autentici, asa sunt denumiti in industrie cei care nu au mai jucat inainte, nu au experiență sau studii de actorie. Daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

15 August 2021

12 August 2021

Rol "Mirele" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Barbat, 25-30 ani)

Film lungmetraj

Barbat, varsta 25-30 ani pentru a juca rolul de "Mirele" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala. Cautam “real people” autentici, asa sunt denumiti in industrie cei care nu au mai jucat inainte, nu au experiență sau studii de actorie. Daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

17 August 2021

12 August 2021

Rol "Chelner" - Film românesc - Figurație specială/ "Real people"

(Barbat, 30-35 ani)

Lungmetraj

Barbat, varsta 30-35 ani pentru a juca rolul de "Chelner" intr-un film românesc. Este un rol de figuratie speciala. Cautam “real people” autentici, asa sunt denumiti in industrie cei care nu au mai jucat inainte, nu au experiență sau studii de actorie. Daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi - la sfarsitul zilei de filmare. Veti semna contractul direct cu producția. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc cu actori celebri

21 August 2021

12 August 2021

ACTORI & ACTRIȚE PROFESIONIȘTI PENTRU UN NOU SPECTACOL

(Barbat sau femeie, 18-26 ani)

Spectacol de teatru

Căutăm actori & actrițe cu vârste cuprinse între 18-26 ani, studenți în cadrul facultății de teatru sau tineri actori absolvenți, pentru a face parte din echipa noului spectacol al Teatrului Arte dell'Anima. Regia: Mara Oprea. Scenariul: Andreea Tănase Spectacolul este parte integrantă a proiectului cultural „You Are Not Alone”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul sesiunii II/2021, aria Artele Spectacolului – Teatru.

Cei selecționați vor discuta aspectele financiare cu conducerea teatrului.

Vezi Detalii

Română

București

Teatrul Arte dell'Anima

17 August 2021

11 August 2021

Figuratie speciala- serialul VLAD - PRO TV - Sezon 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film Serial PRO TV

Femei si barbati, toate varstele si toate fizionomiile pentru diverse roluri de figuratie speciala in filmul serial VLAD. Cautam “real people” autentici. NU se cer studii de actorie sau experienta anterioara. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje - roluri de figuratie speciala. Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit. Daca nu ai mai jucat niciodata, acum e ocazia perfecta sa incerci actoria ca si pasiune sau poate chiar o cariera in viitor.

Se va discuta, in functie de rolul pentru care ati fost selectat/a. Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

10 August 2021

Joci POKER? Avem un rol de actor amator - Serialul VLAD - PRO TV

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Film Serial PRO TV

Cautam jucatori de poker, reali, femei si barbati, nu conteaza varsta, pentru rol actori amatori in filmul serial VLAD. Se cere sa stii sa joci poker! NU se cer studii de actorie sau experienta anterioara. Daca totusi ai, te rugam sa le mentionezi in profilul tau, completand campurile aferente, anume: "Experienta", "Studii, cursuri, diplome" sau /si "Profesie". Nu conteaza aspectul fizic sau varsta.

Se va discuta ulterior cu cei selectati. Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

17 August 2021

10 August 2021

Figuratie simpla - Serial VLAD - PRO TV

(Barbat sau femeie, 20-50 ani)

Film Serial PRO TV

Cautam barbati si femei pentru figuratie simpla in film serial VLAD. Vei juca rolul de "client casino". Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Cautam “real people” autentici, NU se cere experienta. Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată. Nu ai replica si nu ti se cere nimic deosebit.

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering.

Vezi Detalii

Romana - fara replica

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

15 August 2021

09 August 2021

Casting Reclama TV BERE

(Barbat sau femeie, 25-45 ani)

Reclama TV + online

Se cauta barbati si femei cu varste intre 25-45 ani pentru reclama TV bere. CERINTE: - Aspect fizic placut, frumosi, ideal tipologia "cool", moderni - Dantura fara probleme, ideal zambet frumos - Ten fara probleme NU este necesara experienta sau studii de actorie, se accepta si actori amatori sau persoane fara experienta. Pentru actori profesionisti: rugam frumos aplicati numai daca acceptati bugetul mentionat, nu se va negocia ulterior!

550 euro ( 1 zi de filmare + UR= usage rights), cei selectati primesc ulterior detalii

Vezi Detalii

Româna

Cluj - daca esti din alta localitate ti se asigura transportul

Brand Bere

17 August 2021

06 August 2021

Barbat BLOND aspect "NORDIC"

(Barbat, 18-45 ani)

Reclama TV

Avem nevoie de 2 barbati blonzi pentru reclama TV brand international mobilier, ideal sa arata a "blond nordic". CERINTE: - parul blond - ochi deschisi la culoare, ideal verzi sau albastri - ideal inalti ATENTIE! Va rugam frumos NU aplicati daca nu indepliniti cerintele! NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte nu este nicio problema.

800 euro. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor

Vezi Detalii

Romana/Engleza

Bucuresti

Brand international mobilier

21 August 2021

06 August 2021

Căutăm BARBATI SUPRAPONDERALI pentru figuratie simplă in film românesc

(Barbat, 18-50 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie.

Cautam barbați supraponderali pentru figuratie simpla in film film românesc. Ei vor juca rolul de nuntasi. Printre acestia unii vor juca si rolul de: manelisti, camatari. NU se cere experienta. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată.

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura transport si catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu ai replici. Nu ti se cere nimic deosebit, decât prezența fizică, fără a avea efectiv o replică.

Clinceni - se asigura transportul dus - intors

Film românesc, lung metraj de comedie

16 August 2021

06 August 2021

Cuplu GEMENI pentru film românesc!

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Figuratie speciala in film românesc, lung metraj de comedie

Cautam GEMENI, baieti si/sau fete, barbati si/sau femei pentru roluri de figuratie speciala in film românesc, lung metraj de comedie. CERINTE: - Gemeni, identici sau sa semene - Nu conteaza sexul - Aspect fizic: nu sunt alte cerinte referitoare la aspectul fizic - Trebuie sa fiti disponibil pentru filmare "impreuna", adica la filmare trebuie sa participe ambii gemeni NU este necesara experienta, daca nu ati mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

25 August 2021

30 Iulie 2021

Cautam barbat "bine facut" pentru Rol "BODYGUARD" in film!

(Barbat, 20-45 ani)

Figuratie speciala in film românesc, lung metraj de comedie

Cautam barbat pentru rol de figuratie speciala "Bodyguard" in film românesc, lung metraj de comedie. CERINTE: - Minim 1.90m inaltime - Aspect fizic: nu gras, ci masa musulara, "bine facut" , vei juca rolul unui bodyguard, deci trebuie sa arati pe masura :) NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

250 ron/zi de filmare. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

14 August 2021

30 Iulie 2021

URGENT cautam BAIAT PLINUT pentru figuratie speciala in film!

(Barbat, 23-30 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie

Se cauta baiat (23-30 de ani) foarte plinut, ideal +95/100 kg pentru figuratie speciala in film românesc. NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi de filmare. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

02 August 2021

29 Iulie 2021

GREEK Native Speaker & Good acting skills

(Femeie, 18-45 ani)

TV Commercial & online - We are looking for 3 actresses that look very Greek, expresiv and convincing.

We are looking for NATIVE GREEK actresses or very good acting skills, expresiv and convincing! Ideal: a casual/natural kind of beauty. We don't want very famous actresses. Woman #1 - around 20 years old Woman #2 - in her 30's Woman #3 - approaching 40 There should be a visible difference between them. 1 shooting day: 4.08.2021 Action: Testimonials They are invited to tell their opinions, give their testimonials – we see them sitting down, against a brand-inspired background in purple shades. Usage Right: 6 months from first airing day, digital &TV and photos for online Location: Romania or Greece

TBD. The budget for 1 shooting day + UR (usage rights) will be discuss with the production after the selection process

Vezi Detalii

Native Greek

Bucharest

Famous Pads Brand

31 Iulie 2021

24 Iulie 2021

BRAND INFLUENCER

(Femeie, 20-30 ani)

We want to create our own Influencer to be the star of the page. We want to create our own brand ambassador / Brand Influencer page on Instagram. For this we want to recruit our own Influencer.

JOB Overview: Brand Influencer Channels: Facebook / Insta / Tik Tok Objective: + 50,000 followers Target Audience: Males 18 – 35 Photos and Videos, Posts and engagement, Company Product Promotion Location: Ireland & UK Duration : 1 year contract Budget: Annual Salary 6 visits to Ireland & UK each year. Horse racing is a very aspirational sport and very expensive. Our business model is that we buy racehorses and then make them available to people in small shares for a low price. Our plan for the coming 12 months is to work with Influencers and creators to grow a large following across our social media pages. Work Schedule: Daily Shoots, 5 Locations, 3 Wardrobe changes, as many shots as possible per shoot. Locations: Restaurants, Bars, Hotels, Apartments, Kitchen, Bedrooms, Spa’s, Racing Locations, Race Courses, etc What type of content? Elegant lifestyle content. This is not a glamour modeling project, it is high end sexy lifestyle. How will it work? We want that influencer to come to Ireland and the UK every two months to make content with us. We will then use the content on our page. While at home, you'll post and shoot daily - tbd the content. Each time the influencer comes she will stay for between 6-10 days, total approx 40 days per year of shooting. Who manages the page? We will manage the page with the influencer.
 PERFECT CANDIDATE: Height – Max 175 cm Look – Glamorous sexy Hair – No crazy colours Wardrobe – Must bring as many changes of clothes as possible. Brand Wardrobe – Branded t-shirts, polos, caps etc provided Shooting Style – A mix of Glamorous, Everyday casual, Urban Chic, Sexy Sporty – Must like sports and be active. Personality type – Ambivert to Extrovert - Good sense of fun Avoid – Obvious cosmetic surgery and lip fillers Non Smoker

We cover/pay for travel and accommodation costs. We will pay the influencer an annual salary.

Vezi Detalii

English – Good Level of conversational English

We want that influencer to come to Ireland and the UK every two months to make content with us.

Company in the Sports industry- horse racing team based in Ireland and the UK.

31 Iulie 2021

23 Iulie 2021

Persoane din CLINCENI pentru FIGURATIE SIMPLA în film românesc

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie. Tipologie cerută: Sunt acceptate toate tipurile de persoane, indiferent de pregătire experiență, profesie, vârstă, naționalitate, înălțime, greutate sau aspect fizic. Oricine e acceptat ușor pentru figurație simplă.

Cautam barbați si femei din CLINCENI, judeţ Ilfov ( VA RUGAM NU APLICATI LA ACEST ANUNT DACA NU LOCUITI IN CLINCENI!!!! ), cu varsta peste 18 ani pentru figuratie simpla în film film românesc. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse vârste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Cautam “real people” autentici, NU se cere experienta. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată.

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu ai replici. Nu ti se cere nimic deosebit, decât prezența fizică, fără a avea efectiv o replică.

CLINCENI, judeţ Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

14 August 2021

23 Iulie 2021

FIGURATIE SIMPLA pentru film românesc

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie. Tipologie cerută: Sunt acceptate toate tipurile de persoane, indiferent de pregătire experiență, profesie, vârstă, naționalitate, înălțime, greutate sau aspect fizic. Oricine e acceptat ușor pentru figurație simplă.

Cautam barbați si femei, cu varsta peste 18 ani pentru figuratie simpla in film film românesc. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Cautam “real people” autentici, NU se cere experienta. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată.

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Vezi Detalii

Nu conteaza, nu ai replici. Nu ti se cere nimic deosebit, decât prezența fizică, fără a avea efectiv o replică.

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

28 August 2021

22 Iulie 2021

FEMEI- Figurație specială în film românesc

(Femeie, 20-60 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie

Se cauta femei diverse varste si tipologii, “real people” autentici, nu e nevoie de experiență sau studii de actorie, pentru figuratie speciala in film românesc, pentru diverse personaje. NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi de filmare. Cele selectate vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

02 August 2021

21 Iulie 2021

BARBATI- Figurație specială în film românesc

(Barbat, 20-60 ani)

Film românesc, lung metraj de comedie

Se cauta barbați diverse varste si tipologii, “real people” autentici, nu e nevoie de experiență sau studii de actorie, pentru figuratie speciala in film românesc, pentru diverse personaje. NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.

200 ron/zi de filmare. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

02 August 2021

21 Iulie 2021

Casting figuratie speciala - film lungmetraj - locatie Hunedoara

(Barbat sau femeie, 14-50 ani)

Film lungmetraj coproductie romana - germana

Pentru figuratia speciala din acest proiect cautam urmatoarele tipologii de persoane: - etnici (afro sau asiatici) cu varste cuprinse intre 18 - 40 ani - persoane aspect cool (ex: dreduri, rasta, tatuaje, etc) cu varste curpinse intre 18 - 40 ani - standin si dublura actor (aici este foarte importanta inaltimea, cautam baieti cu varste intre 14-20 ani cu inaltime de maxim 163 cm.)

intre 200 lei si 300 lei pe zi de filmare in functie de rol/aparitie

Vezi Detalii

Romana

Hunedoara

Connect Casting

18 Iulie 2021

15 Iulie 2021

Casting figuratie simpla - film lungmetraj - locatie Hunedoara

(Barbat sau femeie, 7-70 ani)

Film lungmetraj coproductie romana - germana

Cautam persoane cu varste intre 7 si 70 ani pentru figuratie intr-un film de lungmetraj care se va filma in Hunedoara in perioada 5 august - 5 septembrie 2021

100 lei/zi

Vezi Detalii

Romana

Hunedoara

Connect Casting

18 Iulie 2021

15 Iulie 2021

RELI - Rol Principal - Film românesc - Actriță Profesionistă!

(Femeie, 30-40 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTRITE PROFESIONISTE! Personajul este: O ardeleancă, subțire, impulsivă, fără simțul umorului. Rolul se întinde pe 10 ani.

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

GOGEA - Rol Principal - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 40-50 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul când e în apropierea soției, e mielușel, altfel face pe durul. La început e sigur pe el, pe măsură ce pierde bani și procese, e tot mai tras la față, până ajungi să îi plângi de milă, deși la început îl urăști. Rolul se întinde pe 10 ani.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

BĂRBAT - Rol Principal - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 35-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul în fiecare secvență începe prin a fi entuziast, dar termină cu cerul care i se prăbușește în cap și e scos cap ispășitor. Rolul se întinde pe 10 ani

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

ANUTZA - Rol Secundar - Film românesc - Actrita Profesionista!

(Femeie, 55-65 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTRITE PROFESIONISTE! Personajul este: O ardeleancă rămasă în provincie, mămoasă, plină de bun simț. Rolul se întinde pe 10 ani.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

PUSHA - Rol Secundar - Film românesc - Actrița Profesionista!

(Femeie, 25-50 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTRITE PROFESIONISTE! Personajul este: agasant de înfiptă, își ține sub papuc soțul, e capul răutăților. Rolul se întinde pe 10 ani.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

CEZAR - Rol Secundar - Film românesc- Actor Profesionist!

(Barbat, 35-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este: un avocat uns cu toate alifiile, convins ca e infailibil. Subțire, atletic, ar fi bine să știe să joace tenis (nivel amator). Rolul se întinde pe 10 ani

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

IONIȚĂ - Rol Secundar - Film românesc Actor Profesionist!

(Barbat, 45-55 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un polițist obtuz (prost), uitat ca șef de post într-o comună. Servil față de cine-l omenește, obraznic cu restul lumii. Rolul se întinde pe 10 ani

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

MÂNTUIALĂ - Rol Secundar - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 55-65 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un răspopit, păcătos la culme, gras, unsuros, bețiv; când e nevoie, e sufletul petrecerii. Ar fi bine să știe să psalmodieze.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

DONOSIE - Rol Secundar - Film românesc- Actor Profesionist!

(Barbat, 55-65 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un popă de nunți cu ștaif; orice asemănare cu arhiepiscopul Teodosie e bine venită.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

CARCALETE - Rol Secundar - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 40-65 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul are o mutră de ratat, care a fost odată cineva și care a decăzut la șeful sindicatului cerșetorilor.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

DRĂGUȘ - Rol Secundar - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 50-55 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un afacerist de doi lei, gata la orice matrapazlâc. Lălâu și bolnăvicios.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

ANDU - Rol Secundar - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 35-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este arătos, dezinvolt. Dacă joacă tenis e un atu. Rolul se întinde pe 10 ani

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

OAIDĂ- Rol Secundar - Film românesc - Actor Profesionist!

(Barbat, 40-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este mare, gras, urât, agresiv.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Româna

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

LUMINIȚA- Rol Secundar - Film românesc - Actriță Amatoare!

(Femeie, 20-25 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ActrițeAmatoare! Personajul se vede că e fata vitregă. E rotofeie, neajutorată, plângăcioasă, demnă de milă.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

SANDA - Rol Secundar - Film românesc - Actriță Amatoare!

(Femeie, 30-35 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actrițe Amatoare! Personajul este: O ardeleancă băgăreață, provinciala care visează să scape de aerul provincial.

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

PREȘEDINTELE- Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator! - Engleza nativ!

(Barbat, 40-50 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTOR AMATOR! Personajul este un expat distins. Vorbește nativ engleză.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

UCENICUL - Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator!

(Baieti, 14-18 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu

Rol pentru ACTORI AMATORI! Personajul: Mutră de orfan șmecher, costeliv, poate ușor bâlbâit.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

COJAN - Rol Secundar - Film românesc- Actor Amator!

(Barbat, 55-65 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actori Amatori! Personajul e distins, dar timorat și ageamiu în afaceri. Rolul se întinde pe 10 ani

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

PRAPURE - Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator!

(Barbat, 40-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actori Amatori! Personajul este mare, nu scoate o vorbă, doar niște sunete ca și cum ar fi mut. Face semne spre interlocutori fără ca nimeni să-l înțeleagă.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

BODYGUARD #1 - Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator!

(Barbat, 35-40 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actori Amatori! Personajul este numai mușchi. Dacă a apărut în vreun reality show e un atu.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

BODYGUARD #2 - Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator!

(Barbat, 35-40 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un fost boxeur sau rugbist, cu ceva cicatrice pe față.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

ALICE - Rol Secundar - Film românesc - Actriță Amatoare!

(Femeie, 25-30 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actrițe Amatoare! Personajul este super sexy, toți se dau în vânt după ea.

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

NAȘA #2 - Rol Secundar - Film românesc - Actriță Amatoare!

(Femeie, 30-35 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru Actrițe Amatoare! Personajul este o țoapă, autoritară, trecută pe la saloane de coafură și de operații estetice.

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

30 Iunie 2021

24 Iunie 2021

NAȘUL #2 - Rol Secundar - Film românesc - Actor Amator!

(Barbat, 40-45 ani)

Un film de Adrian Lustig & Horațiu Mălăele, lung metraj de comedie, producător Cristina Dobrițoiu.

Rol pentru ACTOR PROFESIONIST! Personajul este un parvenit impunător, dictator.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti, Ilfov

07 Iulie 2021

24 Iunie 2021

CASTING GEMENE - urgent!

(Femeie, 18-27 ani)

Reclama TV + Sedinta foto

Obligatoriu GEMENE identice sau sa semene f bine, varsta 18-27 de ani. Nu sunt alte cerinte speciale, nu se cere experienta anterioara.

Bugetul se va discuta ulterior cu directorul de casting

Vezi Detalii

Romana - fara replica

Bucuresti

Brand food - Snacks

26 Iunie 2021

22 Iunie 2021

ROSCATE GEMENE - urgent!

(Femeie, 18-22 ani)

Reclama TV + Sedinta foto

Obligatoriu ROSCATE / CASTANII GEMENE identice sau sa semene f bine, varsta 18-22 de ani. Nu sunt alet cerinte speciale, nu se cere experienta anterioara.

Bugetul se va discuta ulterior cu directorul de casting

Vezi Detalii

Romana - fara replica

Bucuresti

Brand food - Snacks

26 Iunie 2021

22 Iunie 2021

Casting DANSATORI - Spot TV bautura racoritoare

(Barbat sau femeie)

Reclama TV pentru un brand mare de bautura racoritoare

Se cauta DANSATORI pentru figuratie speciala, tineri cool cu varste cuprinse intre 18-30, care stiu sa danseze, nu conteaza stilul de dans. In spot vor aparea veseli, dansand pe strada.

1000 lei/1 zi de filmare sau 1500 lei/2 zile de filmare. In acest buget sunt incluse cedarea drepturilor de imagine pentru 1 a de zile full media - digital si TV

Vezi Detalii

Fara replica

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

19 Iunie 2021

Fata frumoasa din Moldova -Rol Secundar - ACTRITE sau cu experienta in actorie

(Femeie, 20-30 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Personajul este o fata frumoasa din Moldova ( 20-30 ani) , rapita de racheți, dar care scapa de acestia prin fugă și ajunge speriată la patroana unui magazin Non-Stop, pe care o implora, pe un ton rugător calm, aproape plângând s-o angajeze la magazinul ei. Se cere LIMBA RUSA, poate fi si la nivel INCEPATOR!

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

20 Iunie 2021

18 Iunie 2021

Casting reclama TV - barbat ''skater look''

(Barbat, 30-40 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam un barbat cu look de skater, carismatic, conditie fizica buna.

175 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

18 Iunie 2021

Casting reclama TV - barbat carismatic cu burtica

(Barbat, 45-55 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam un barbat cu burtica care sa poate interpreta rolul unui barbat carismatic

175 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting reclama TV - Bunicuta cool

(Femeie, 55-65 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam o femeie care sa fie o bunicuta cool, intr-o forma fizica buna

175 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting reclama TV - Tinere cool pe role!

(Femeie, 18-23 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam tinere cool intre 18-23 ani, aspect fizic placut, bine proportionate, carismatice. ATENTIE: Pentru acest rol este necesar sa stiti sa mergeti pe role!

175 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting reclama TV - Femeie cool

(Femeie, 25-35 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam femeie cool intre 25-35 ani, aspect fizic placut, bine proportionata, carismatica.

350 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting reclama TV - Barbat cool

(Barbat, 25-35 ani)

Spot TV si online pentru brand mare - site online haine

Cautam barbat cool intre 25-35 ani, aspect fizic placut, bine proportionat, carismatic.

350 eur (o zi de filmare + cedare drepturi de folosire a imaginii pentru 6 luni TV si online, teritoriu Romania, Bulgaria si Ungaria) .

Vezi Detalii

Nu exista replici

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting spot TV bautura racoritoare - FIGURATIE SIMPLA

(Barbat sau femeie, 18-30 ani)

Reclama TV pentru un brand mare de bautura racoritoare

Se cauta FIGURATIE SIMPLA, tineri cool cu varste cuprinse intre 18-30, energici, in spot vor aparea veseli, dansand pe strada. Nu este necesara experienta anterioara, nu exista replici.

150 LEI/ZI FILMARE (maxim 12 ore, se asigura catering, plata se va face la sfarsitul zilei de filmare).

Vezi Detalii

Fara replica

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Casting spot TV bautura racoritoare

(Barbat sau femeie, 18-30 ani)

Reclama TV pentru un brand mare de bautura racoritoare

Se cauta figuratie speciala, 15 tineri cool cu varste cuprinse intre 18-30, energici, in spot vor aparea veseli, dansand pe strada. Nu este necesara experienta anterioara, nu exista replici.

1000 lei/1 zi de filmare sau 1500 lei/2 zile de filmare. In acest buget sunt incluse cedarea drepturilor de imagine pentru 1 a de zile full media - digital si TV

Vezi Detalii

Fara replica

Bucuresti

Connect Casting

20 Iunie 2021

17 Iunie 2021

Copilul istet

(Baieti, 7-10 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Se cauta doar BAIETI! Varsta: 7-10 ani. Copilul smart si foarte dragut. Singurul care pare întreg la minte în casa familiei, un băiat sensibil și inteligent, care îi pune deseori în încurcătură pe adulți, prin replicile sale mature, pline de substanță.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

20 Iunie 2021

14 Iunie 2021

Homeless, fost profesor - Rol Secundar- Serial TV- Actori profesioniști!

(Barbat, 35-38 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Rol pentru ACTORI PROFESIONISTI! Personajul este homeless, fost profesor de desen obsedat de sex, un mega-ratat caruia banca i-a luat casa, nevasta-sa l-a parasit, de la scoala l-au dat afara, iar el, intr-o relaxare totala, intr-un dezinteres monumental fata de el si de cei din jur, a ajuns sa traiasca din mila oamenilor. Ii place sa urmareasca tot ce misca, sa creioneze portrete psihologice, sa faca diverse conexiuni intre indivizii din cartier, fiind un tip inteligent si un fin observator. Este toba de carte, un individ cultivat, dă citate din filme celebre, mereu conectat la tot ce este nou, dar decazut pe bază de bautura, nevastă si lene. Se joaca adesea pe telefonul mobil, fereastra lui spre lume.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

Iubita sexy a avocatului - Rol Principal - Serial TV

(Femeie, 33-35 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Personajul: E un pic botoxata, “aranjata” și la față cu discreție. E iubita sexy de avocat, vrea căsătorie. Ea și prietena ei blonda sexy sunt văzute adevărate amenințări pentru nevestele unor familiști din cartier. Are un blog și e pasionată de comerțul online. Obsedata de rejuvenare, face tot felul de tratamente și proceduri specific. E o femeie care consumă mult și se bazează total pe banii avocatului care o sponsorizează, dar cu măsură, ceea ce o scoate din sărite.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

Blonda sexy ”îndrăgostită” de bani- Rol Principal - Serial TV

(Femeie, 30-40 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

BLONDA sexy. Italiană stâlcită și română. 30 ani, maxim maxim 40 de ani! Personajul: O blondă sexy, unsă cu toate alifiile, prietena din Italia, ”îndrăgostită” de bani, a muncit multi ani in Italia, ca menajera in casa unui mafiot specializat in trafic cu obiecte de artă. Vorbește o combinatie de italiană stâlcită și română gen Răducioiu. Blonda vinde pe internet lucruri furate. Visul ei e să tragă un tun de milioane.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

SORA, tipa ”buna”, dar lipsita de posibilitati - Rol secundar - Serial TV

(Femeie, 26-30 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Este o tipa ”buna”, cu bust foarte generos. Este sora personajului principal. Lipsita de posibilitati, cu un bogat si tumultos trecut amoros, in urma caruia a rezultat un copil din flori, un baiat de 8 ani. Munceste ca angajata la un birou din primarie, unde pierde timpul, dar și ca PR la o firma de organizat nunți.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

Soția casnică - Rol Principal - Serial TV- Actrițe profesioniste!

(Femeie, 30-40 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Rol pentru ACTRITE PROFESIONISTE! Personajul este sotia nu foarte ingrijita, genul de femeie mai putin interesata de propria imagine. Vorbeste mult si fara rost. Absolventa de psihologie la particulara, in prezent casnica, fara copii. Grija ei cea mai mare este sa-i dea de mancare bunicii. Este extrem de sireata, iar prostia si-o joaca cu abilitate. Dorinta ei este sa aiba bani, multi bani cu care sa mearga in calatorii, sa-si cumpere genti si haine si sa se distreze. Este in tema cu tot ce se intampla in lumea mondena, e o telespectaorare dedicata a reclamelor de tip Teleshopping si mereu comanda pe internet produsele pe care le vede la televizor.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

Taximetrist/ Șofer la Uber - Rol Principal - Serial TV- Actori profesioniști!

(Barbat, 35-45 ani)

Serial TV de comedie, difuzat pe post TV top 3 audiența. Povestea surprinde viața unor familii de oraș pe o stradă dintr-un cartier pestriț care găzduiește mai multe clase sociale. Inspirat din realitate, serialul înfățișează o serie de tipologii extrem de populare în peisajul cotidian. Sezon 1: 18 episoade. Durata: 60 minute/ episod. Sezon 2: foarte posibil (tbd- se va discuta).

Rol pentru ACTORI PROFESIONISTI! Personajul este taximetrist la Uber, a vrut sa devină preot și actor, dar n-a avut noroc. Este pasionat de stand-up comedy, dar la glumele lui nu râde nimeni. Este ghinionistul perfect. Nimic nu-i iese. Pe tot ce atinge rămâne o urmă, se distruge, se sparge. Nici măcar masina cu care face taximetrie la Uber nu e a lui. El nu rade, dar vrea să-i facă pe ceilalți să râdă, nu se bucură, că nu știe sa se bucure, nu se relaxeaza ca nu e în stilul lui. E mereu îngrijorat, ușor artagos, și nemulțumit de viață. Ii plac femeile și are aventuri ratate cu diverse cliente pe care le agață pe taxi.

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Vezi Detalii

Romană

București

Post TV top 3 audiență

16 Iunie 2021

10 Iunie 2021

COPII 3-6 ani (fete si baieti)

(Baieti sau fete, 3-6 ani)

Sedinta foto pentru brand de haine pentru copii (se desfasoara lunar, pentru luna mai am ales copii, urmeaza castingul pentru luna iunie)

Avem nevoie de 2 copii, un băiat și o fata, copii cu vârsta de 3 -6 ani, pentru a fi modele pentru o sedinta foto brand de haine.

400 Ron - O singura zi, sedinta foto va dura cateva ore (2 ore). Usage Rights: pozele vor fi publicate doar online

Vezi Detalii

Romana

Bucuresti

Studio foto pentru brand de haine

31 Mai 2021

14 Mai 2021

Casting Call - Facebook Ads - Unreleased Fitness App!

(Femeie, 30 ani)

Our fitness app is a breakthrough new approach that turns fitness into a fun experience. We will be creating real-user-testimonials that will be run as Facebook Ads.

We are looking for ethnically diverse, native English speaking women, 30+ years old, normal and overweight. In order to do this, we will need you to first test our fitness app and then express your opinion about the app on camera during a shooting day. Before shooting, we would like to enroll you in our app testing program that will last for 2 weeks. We run this program so that you can become a real user that is testing the application sufficiently in order to form an opinion, before you will express that opinion on camera. Testing the app involves using it on your phone in your own time for 30mins - 1 hour/day.

You will be compensated both for the testing period, as well as the shooting day.

Vezi Detalii

! Native English

The shooting will take place in Bucharest. You need to be living in Romania or be able to travel to Bucharest in the near future.The ads will run mostly in the US and Australia.

Intenselife

04 Mai 2021

25 Aprilie 2021

Cautam "Business Man" - Rol Principal Reclama TV

(Barbat, 35-55 ani)

Reclama TV produs financiar - difuzare TV si online - UK

OBLIGATORIU: Advanced English! + Acting skills

3500 Euro (shooting day, travel + UR- usage rights)

Vezi Detalii

Advanced English

Grecia - se asigura trasport, cazare si tot ceea ce implica deplasarea

UK Casting Director

28 Aprilie 2021

25 Aprilie 2021

FIGURATIE Simpla Film de epoca

(Barbat sau femeie, 18 ani)

Film de epoca

Cautam figuratie simpla pentru un film de epoca ce se va filma in luna iunie 2021. Daca esti din Bucuresti, Brasov sau Constanta si vrei sa participi la filmari ca figuratie simpla te rugam sa aplici aici, inregistrandu-te cu un profil. Atentie! Pentru mai multe informatii despre ce inseamna "figuratie simpla" te rugam sa te asiguri ca esti de acord cu acest job, ca ti se potriveste- Citeste aici inainte de a aplica: https://www.thecastlist.com/articles/how-to-choose-the-right-jobs-and-castings.

150 ron/zi de filmare, se platesc la sfarsitul zile de filmare. Atentie! 1 zi filmare de regula este de 12 ore

Vezi Detalii

Limba Romana

Bucuresti, Brasov si Constanta

Agentie de casting partenera The Cast List

20 Mai 2021

25 Aprilie 2021

Bucatar & Ajutor de bucatar - Job Full Time

(Barbat sau femeie)

Cautam bucatar si ajutor de bucatar pentru Restaurantele Japanos si Kanpai

Restaurantele Japanos si Kanpai cauta bucatar si ajutor de bucatar. Iti doresti acest job full time, te potrivesti sau stii pe cineva care se potriveste? Aplica sau transmite-i anuntul ca sa aplice. ATENTIE! Acesta este un job full time, NU este un rol intr-o reclama sau film, nu este un job in industria cinematografica! :)

Salariu se discuta la interviu direct cu angajatorul. Platforma TheCastList nu intervine in discutiile legate de buget si NU opreste niciun comision

Vezi Detalii

Romana/Engleza

Bucuresti

Japanos si Kanpai - restaurante cu specific japonez

04 Mai 2021

25 Aprilie 2021

CASTING CALL! Emmanuel Macron - Presedintele Frantei #Wanted!

(Barbat)

TV SHOW-ul “Trăsniții Președintelui” îl caută pe Emmanuel Macron! Personajul care il interpreteaza are o intrevedere cu presedintele Romaniei la palatul Cotroceni. Este o situatie comica.

Semeni cu Emmanuel Macron sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? Căutăm un bărbat, actor sau nu care să îl interpreteze pe Emmanuel Macron în TV SHOW-ul nostru: “Trăsniții Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela aplică acum! Cunoști pe cineva? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice. Experiență anterioară nu este necesară, dar este un plus.

Vei discuta direct cu producatorul. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, acesta e un job direct cu producatorul, bugetul va fi integral cel discutat/agreat cu acesta.

Vezi Detalii

Romana & Engleza incepator-mediu. Plus daca stiti rusa!

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

13 Mai 2021

25 Aprilie 2021

CASTING CALL! VLADIMIR PUTIN - Presedintele Rusiei #Wanted!

(Barbat)

TV SHOW-ul “Trăsniții Președintelui” îl caută pe Vladimir Putin! Personajul care il interpreteaza are o intrevedere cu presedintele Romaniei la palatul Cotroceni. Este o situatie comica.

Semeni cu Vladimir Putin sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? Căutăm un bărbat, actor sau nu care să îl interpreteze pe Vladimir Putinîn TV SHOW-ul nostru: “Trăsniții Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela aplică acum! Cunoști pe cineva? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice. Experiență anterioară nu este necesară, dar este un plus.

Vei discuta direct cu producatorul. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, acesta e un job direct cu producatorul, bugetul va fi integral cel discutat/agreat cu acesta.

Vezi Detalii

Romana & Engleza incepator-mediu. Plus daca stiti rusa!

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

13 Mai 2021

23 Aprilie 2021

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) îl caută pe Donald Trump!

(Barbat)

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” îl caută pe Donald Trump! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialuli care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Semeni cu DONALD TRUMP sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm un bărbat actor sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să îl interpreteze pe Donald Trump în TV SHOW-ul nostru: “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu el? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplic si ajută-ne sa il găsim. Experiență anterioară nu este necesarăm, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Vezi Detalii

Romana & Engleza. Sunt necesare cunoștințe de limba engleza la nivel mediu

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

23 Aprilie 2021

LAILA - Rol Principal in Film TV

(Femeie, 20-35 ani)

Film de televiziune international - Slovacia

Cerintele regizorului: The character of "LAILA" should be a young interesting, nice woman, little bit mysterious, eteric, she is beautiful, but in a natural way. Young actress 20-30 years old. She is an immigrant, its a positive character. It's a story about young woman, escaped from Damask, with 1 year old boy. Looking for a new life in Slovakia

Actritele selectate vor negocia direct cu casa de productie (si cu/prin agentia de casting din Romania).

Vezi Detalii

Engleza nivel mediu

Slovacia

Connect Casting pentru Casa de productie internationala ( Slovacia)

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021

TINERI - Fete & Baieti - Roluri Principale

(Barbat sau femeie, 18-25 ani)

"In cautarea adevarului" .

Cautam tineri cu aspect fizic placut care sa interpreteze diferite roluri. Avem nevoie de persoane cu bune abilitati de comunicare, spontane, cu aspect ingrijit, ten curat, dantura frumoasa si dornice de afirmare intr-un show TV.

Plata se face la finalul zilei de filmare. Bugetul se va discuta direct cu producatorul, la casting.

Vezi Detalii

Limba Romana

Bucuresti

Casa de Productie TV Refresh Target.

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021

Barbat Rol IUBIT/SOT/TATA - Rol Principal

(Barbat, 25-45 ani)

TV Show "In cautarea adevarului" .

Cautam barbati cu aspect fizic placut care sa interpreteze rolul de iubit/sot/tata. Avem nevoie de persoane cu bune abilitati de comunicare, spontane, cu aspect ingrijit, ten curat, dantura frumoasa si dornici de afirmare intr-un show TV.

Plata se face la finalul zilei de filmare. Bugetul se va discuta direct cu producatorul, la casting.

Vezi Detalii

Limba Romana

Bucuresti

Casa de productie TV Refresh Target

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021

Femeie Rol IUBITA/SOTIE/MAMA - Rol Principal

(Femeie, 25-45 ani)

TV Show "In cautarea adevarului" .

Cautam femei cu aspect fizic placut care sa interpreteze rolul de iubita/sotie/mama. Avem nevoie de persoane cu bune abilitati de comunicare, spontane, cu aspect ingrijit, ten curat, dantura frumoasa si dornice de afirmare intr-un show TV.

Plata se face la finalul zilei de filmare. Bugetul se va discuta direct cu producatorul, la casting.

Vezi Detalii

Limba Romana

Bucuresti

Casa de productie TV Refresh Target

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021

Portofoliu

Vrei să vezi proiecte trecute, în ce fel de filme, seriale și reclame vei apărea dacă aplici pe The Cast List? Accesează pagina "Our Portfolio"" sau vezi pe canalul nostru de YouTube lista extinsă de proiecte.