Inapoi la Casting Calluri

URGENT Rol "PRIETENUL" - Reclama TV PRODUSE ALIMENATRE

(Barbat, 32-42 ani)

Toate talentele

Budget Net Total: 175 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru Casa de productie locala

13 Octombrie 2022

12 Octombrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar

Categorie Rol/Job

Rol episodic

Detalii proiect

RECLAMA TV: RECLAMA VIDEO PENTRU PRODUSE ALIMENTARE DIFUZARE: 3 luni Romania, all media, exclusivitate pe categorie de produs: produse alimentare

Perioadă și Durată Job

ZILE FILMARE: Filmarile sunt în data de 19.10.2022 Va rugam sa aveti disponibilitate in aceste date. Veti avea si o proba de costume, dar nu se stie inca ziua, se va comunica ulterior.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Cautam bărbați simpatici, telegenici, cu vârste intre 32 și 42 de ani, APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! IMPORTANT: La acest proiect se cere exclusivitate pe categorie de produs: produse alimentare. NU aplicati daca aveti alte reclame pe post la produse alimentare. PRESELECTIA: Preselectia se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus, OBLIGATORIU poze si video de prezentare recente daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. CASTING: Cei selectați primesc sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu cerere auditie/proba de casting. Aceasta va fi de tip self tape - o faceti cu telefonul mobil acasa si o urcati pe platforma. INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti un bun video "About me" de prezentare, cat si un profil cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-uri, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ ( thecastlist.com/dashboard/faq ).

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Budget Net Total: 175 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru Casa de productie locala

13 Octombrie 2022

12 Octombrie 2022