Inapoi la Casting Calluri

URGENT - MODELE MASCULINE - SHOOTING BRAND INCALTAMINTE - CAMPANIA DE TOAMNA

(Barbat, 18-35 ani)

Toate talentele

Se va discuta cu fiecare model selectat in functie de imagine si experienta

Bucuresti

Brand cunoscut de incaltaminte

21 August 2022

19 August 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Model

Detalii proiect

Proiect: Campaniei de toamnă pentru un brand cunoscut de incaltaminte. Drepturile sunt: Foto online & offline / video online all media pe 6 luni (1 septembrie 2022 – 1 martie 2023), cu exclusivitate pe categoria de produs.

Perioadă și Durată Job

Shooting-ul are loc pe 24 și 25 august, cu fitting pe 23. Te rugam sa aplici doar daca ai disponibilitate in aceste zile.

Cerințe și Descriere Job

Avem nevoie de modele băieți (care să aibă un look convențional). Ne ajuta un look cald, calm. Priviri expresive, posings naturale dar nu neaparat statice. Un mood linistit, un sentiment de “acasa”, un look cat mai natural. CERINTA OBLIGATORIE: Trebuie să ai măsura 42/43 la pantofi. APLICATI cu: - minim 5 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body), plus ideal cateva poze de la sedinte foto anterioare, - ideal si un scurt (maxim 1 minut jumatate) video de prezentare, pe care il faceti cu telefonul mobil: prenume, varsta, localitate, ocupatie si orice doriti sa spuneti despre dvs., pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. DACA AVETI EXPERIENTA ANTERIOARA CA MODEL: Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Urcati si pozele de la sedintele foto anterioare, la care ati participat ca model. PRESELECTIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselectia se face in baza profilului de aici din platforma. Veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms automat de la The Cast List, pentru a reconfirma disponibilitatea si mai multe informatii.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Se va discuta cu fiecare model selectat in functie de imagine si experienta

Bucuresti

Brand cunoscut de incaltaminte

21 August 2022

19 August 2022