Inapoi la Casting Calluri

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV) îl caută pe Donald Trump!

(Barbat)

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

23 Aprilie 2021

Detalii proiect

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” îl caută pe Donald Trump! Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialuli care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Perioadă și Durată Job

Perioada filmarilor: 15 septembrie -31 octombrie 2021. Datele de filmare nu sunt inca stabilite, urmeaza a fi comunicate ulterior.

Cerințe și Descriere Job

Semeni cu DONALD TRUMP sau cunoști pe cineva care seamănă cu el? PERFECT! APLICA ACUM! Căutăm un bărbat actor sau nu, IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care să îl interpreteze pe Donald Trump în TV SHOW-ul nostru: “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu acela, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu el? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplic si ajută-ne sa il găsim. Experiență anterioară nu este necesarăm, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.Submission Instructions:
Castingul se va desfășura EXCLUSIV în platforma TheCastList.com. Va rugam aplicati aici urcand in profilul dvs: - minim 3 poze recente care sa reflecte look-ul actual - un scurt video (maxim 1 minut) de prezentare "About me" la sectiunea "About me" video. In video spuneti dscurt: prenumele, varsta, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti si orice doriti sa stim despre dvs. Ulterior, cei selectati vor primi aici (in contul lor din platforma) textele pentru prob ade casting si mesaj pentru inatlnire direct cu producatorul. ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim!Exclusivity Requirements:
Nu se cere exclusivitate.

Cerințe și Detalii Aplicare

Castingul se va desfășura EXCLUSIV în platforma TheCastList.com. Va rugam aplicati aici urcand in profilul dvs: - minim 3 poze recente care sa reflecte look-ul actual - un scurt video (maxim 1 minut) de prezentare "About me" la sectiunea "About me" video. In video spuneti dscurt: prenumele, varsta, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti si orice doriti sa stim despre dvs. Ulterior, cei selectati vor primi aici (in contul lor din platforma) textele pentru prob ade casting si mesaj pentru inatlnire direct cu producatorul. ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Bucuresti

Grig Chiroiu Media Company

30 Septembrie 2021

23 Aprilie 2021