Inapoi la Casting Calluri

Rol "Copil" - Reclama TV Lactate

(Baieti sau fete, 6-9 ani)

Toate talentele

Budget Net Total: 150 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru Casa de productie locala

05 Noiembrie 2022

22 Noiembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Rol secundar

Detalii proiect

RECLAMA TV: Un proiect pentru un brand de lactate DIFUZARE: 1 an Romania, Tv, online si foto online cu exclusivitate pe categorie de produs: lactate

Perioadă și Durată Job

ZILE FILMARE: Filmarile sunt în 9.12.2022 Va rugam sa aveti disponibilitate in aceste date. Veti avea si o proba de costume, dar nu se stie inca ziua, se va comunica ulterior.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Cautam copii simpatici și dezinvolți cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani. APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! IMPORTANT: La acest proiect se cere exclusivitate pe categ de produs lactateNU aplicati daca aveti alte reclame pe post la lactate Nu aplicati daca nu indepliniti aceasta conditie. ,,,,, PRESELECTIA: Preselectia se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus, OBLIGATORIU poze si video de prezentare recente daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. CASTING IN STUDIO: Cei selectați primesc sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu invitatie la casting in studio, proba finala va fi data cu directorul casting si regizorul. Va rugam sa aveti disponibilitate pentru auditie in studio in data de: se va anunta ulterior INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM completezi experienta? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting! ATENȚIE! În cazul înregistrării unui cont nou pentru copil/minor în platformă descărcați documentul atașat mai jos și urmați pașii menționați. Altfel, nu vă putem aproba profilul! Mulțumim!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Budget Net Total: 150 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru Casa de productie locala

05 Noiembrie 2022

22 Noiembrie 2022