Inapoi la Casting Calluri

Reclama online Facebook/TikTok - Cosplay

(Barbat sau femeie, 18-27 ani)

Nu conteaza

Locatie nedeterminata inca, doar a doua filmare va avea o componenta de studio.

Standardul din industrie (per zi + drepturi)

Joc video de origine Japonia

17 Septembrie 2021

Detalii Proiect

Ad-uri online pentru un joc de mobil

Perioadă și Durată Job

Final de septembrie - mijloc de octombrie (2 zile)

Cerințe și Descriere Job

Rolul "Dansator" - in reclama vei dansa, un dans scurt de 10 s. Nu este necesara experienta anterioara in dans, dar trebuie sa poti dansa cu lejeritate, proba de casting va consta intr-un scurt video de tip self-tape (filmat de tine cu telefonul mobil). Cei selectati primesc link video exemplu, cat si toate detaliile si indicatiile necesare pentru self-tape. Candidata/candidatul perfect intelege un video scurt de social media si cum sa conecteze cu privitorul in mai putin de 1-2s. Poate sa danseze un dans scurt de 10s cu lejeritate, avand o tinuta/costum sexy din zona fantasy si eventual o peruca. Un bonus ar fi daca a interactionat vreodata cu lumea cosplay. Nu exista dialog in filmare. Jobul este ideal pentru dansatori, modele, artisti, atat profesionisti, cat si amatori, "real - people" fara experienta, dar care sunt familiarizati cu conceptul de cosplay si pot interpreta cu usurinta rolul.

Cerințe și Detalii Aplicare

Selectia se va face impreuna cu producatorul jocului. Ne dorim pe cat posibil poze recente si avem musai nevoie de referinta video de dans apropiat street dance/k-pop/tiktok. Bonus daca exista si videos cu costumatii in directia fantasy/glam. Te rugam sa urci aceste video si poze in profilul tau cand aplici. Disponibilitate necesara pentru filmare: doua zile separate in intervalul: final de septembrie->mijloc/final de octombrie. Pozele sunt de referinta, nu "must" , nu cautam o culoare de piele sau par anume. De asemenea, nu conteaza gender-ul.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Drepturi online pentru 1 an. Nu exista clauze de exclusivitate. Ne dorim sa nu existe in trecut asocieri cu zona adult.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Nu conteaza

Locatie nedeterminata inca, doar a doua filmare va avea o componenta de studio.

Standardul din industrie (per zi + drepturi)

Joc video de origine Japonia

17 Septembrie 2021