Inapoi la Casting Calluri

Mafiot Sef - Rol Principal - Nou Serial TV de Comedie- Actori profesioniști sau cu experienta!

(Barbat, 45-60 ani)

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

București, dar pot aplica si actorii din tara

Post TV top 3 audiență

14 Iunie 2022

09 Iunie 2022

Detalii proiect

NOU SERIAL TV de comedie, romanesc, difuzat pe post TV top 3 audiența

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru filmări în perioada aproximativa (nu s-a stabilit exact): 15 august- 30 octombrie 2022

Cerințe și Descriere Job

CERINTE: Rol exclusiv pentru ACTORI PROFESIONISTI sau cu experienta si foarte bune abilitati actoricesti! (Pentru figuratie: vom posta anunturile cu rolurile de figuratie, urmariti aceasta pagina și aplicați la cele potrivite pentru dvs., va rugam). Varsta jucata: 45-60 ani ROL: Mafiot Sef: Barbat, rol negativ, negativ simpatic, tatal unei fete artiste de aprox 23 ani. Impunator ca atitudine, conduce o retea de mafioti. Poate fi si de etnie.Submission Instructions:
Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, ce ați absolvit, ce experiența aveți, daca activați la vreun teatru sau orice considerați relevant să știe regizorul despre dvs.), - ideal și un reel sau/si un monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, samd., pentru a avea sanse la casting, regizorul se va uita si la aceasta sectiune. - localitatea în care sunteți, se doresc și actori din țara. PRESELECTIA SI CASTINGUL: Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com, regizorul va viziona profilul dvs. de aici si va decide daca va selecteaza pentru auditie, de aceea e important sa aplicați conform cu cerințele de mai sus, cu un profil cat mai bine facut, la zi si complet. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Cei selectați vor primi un sms (de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit. Veți vedea direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Auditia finala cu cei selectați va fi la castingul fizic direct cu regizorului.Exclusivity Requirements:
Nu există. Dacă aveți semnată exclusivitate cu un post de televiziune, va rugam, cand aplicați treceti in profil la "Experienta": proiectul si "Exclusivitatea" - cu ce post, pe ce perioada.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, ce ați absolvit, ce experiența aveți, daca activați la vreun teatru sau orice considerați relevant să știe regizorul despre dvs.), - ideal și un reel sau/si un monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, samd., pentru a avea sanse la casting, regizorul se va uita si la aceasta sectiune. - localitatea în care sunteți, se doresc și actori din țara. PRESELECTIA SI CASTINGUL: Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com, regizorul va viziona profilul dvs. de aici si va decide daca va selecteaza pentru auditie, de aceea e important sa aplicați conform cu cerințele de mai sus, cu un profil cat mai bine facut, la zi si complet. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Cei selectați vor primi un sms (de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit. Veți vedea direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Auditia finala cu cei selectați va fi la castingul fizic direct cu regizorului.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu există. Dacă aveți semnată exclusivitate cu un post de televiziune, va rugam, cand aplicați treceti in profil la "Experienta": proiectul si "Exclusivitatea" - cu ce post, pe ce perioada.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Cei selectați vor discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

București, dar pot aplica si actorii din tara

Post TV top 3 audiență

14 Iunie 2022

09 Iunie 2022