Inapoi la Casting Calluri

Look alike JODIE FOSTER (în tinerețe) pentru Campanie Jocuri Video (gen Resident Evil)

(Femeie, 20-35 ani)

Profesionisti

5000 USD net tarif care include 1-2 zile de shooting video/foto + fitting/repetiție + drepturi difuzare (buy-outs) + deplasare Buc-Osaka-Buc. Se asigura transport, cazare si masa (sau diurna)

Osaka - Japonia

Engleza

MRA Casting

08 Decembrie 2022

09 Noiembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Model

Detalii proiect

Imagini video și fotografice ce vor fi folosite în cadrul unor jocuri video precum și la campaniile de promovare ale acestora. Drepturile de difuzare sunt nelimitate în timp și spațiu.

Perioadă și Durată Job

4-5 zile (în total) în perioada 05.01-28.02.2023 cu deplasare avion în Japonia - Osaka (necesar pașaport + viză de muncă - se ocupă producătorul/clientul). Disponibilitate obligatorie pentru audiție în studioul agenției de casting din București

Cerințe și Descriere Job

CĂUTĂM: Se caută un model/actriță care să semene cât mai mult cu JODIE FOSTER în tinerețe atunci când a jucat rolul "Clarice Sterling" în filmul Tăcerea mieilor. Filmarea va fi o de o zi sau două în orașul Osaka din Japonia unde se află sediul clientului. Preferăm modele profesioniste sau actrițe care să fie obișnuite cu joburi internaționale - limba engleză la nivel conversațional este obligatorie pentru o bună colaborare cu echipa de producție. Nu există replici la acest job! APLICAȚIE Vă rugăm să aplicați direct, utilizând profilul din platforma The Cast List. La aplicare rugăm urcați pe profil: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați ca acum) și clare, neapărat minim una dintre poze să fie cu fața frontală. - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care vă prezentați ÎN ENGLEZĂ: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regulă, poate fi orice, important este să vă vedem pe "cameră" și să fiți cât mai natural(a) și relaxat(a). - Ne interesează și dacă ai un background de model/actriță internațional - menționează? - Atenție! Pentru talentele din țară: mentionați neapărat localitatea în care locuiți. PRESELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselecția se face în baza profilului de aici din platformă, de directorul de casting și regizor/producție. Veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectată/ favorită sau dacă aplicația v-a fost refuzată. CASTING: Cele preselectate vor fi sunate de directorul de casting și chemate la o probă de casting (auditie) în studioul agenției de casting. INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM completezi experienta? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

5000 USD net tarif care include 1-2 zile de shooting video/foto + fitting/repetiție + drepturi difuzare (buy-outs) + deplasare Buc-Osaka-Buc. Se asigura transport, cazare si masa (sau diurna)

Osaka - Japonia

Engleza

MRA Casting

08 Decembrie 2022

09 Noiembrie 2022