Inapoi la Casting Calluri

Joci POKER? Avem un rol de actor amator - Serialul VLAD - PRO TV

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Se va discuta ulterior cu cei selectati. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

17 August 2021

10 August 2021

Detalii proiect

Film Serial PRO TV

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru perioada filmarilor: 13-20 august 2021

Cerințe și Descriere Job

Cautam jucatori de poker, reali, femei si barbati, nu conteaza varsta, pentru rol actori amatori in filmul serial VLAD. Se cere sa stii sa joci poker! NU se cer studii de actorie sau experienta anterioara. Daca totusi ai, te rugam sa le mentionezi in profilul tau, completand campurile aferente, anume: "Experienta", "Studii, cursuri, diplome" sau /si "Profesie". Nu conteaza aspectul fizic sau varsta.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una profil si una cu corpul intreg (full body). - un scurt video "About me" de prezentare de maxim 1 minut in care va prezentati: prenumele, varsta, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural/a si relaxat/a. pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. OBLIGATORIU: Mentionati in profil la campul text"About me", cat si la campul "SKILLS" despre poker, ca stiti sa jucati, cat de bine, de cat timp si detalii. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ vi se cere selftape sau un anume video sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List, cu mai multe informatii si cu instructiuni despre urmatorii pasi. Multumim! Ne vedem pe set!Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una profil si una cu corpul intreg (full body). - un scurt video "About me" de prezentare de maxim 1 minut in care va prezentati: prenumele, varsta, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural/a si relaxat/a. pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. OBLIGATORIU: Mentionati in profil la campul text"About me", cat si la campul "SKILLS" despre poker, ca stiti sa jucati, cat de bine, de cat timp si detalii. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ vi se cere selftape sau un anume video sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List, cu mai multe informatii si cu instructiuni despre urmatorii pasi. Multumim! Ne vedem pe set!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta ulterior cu cei selectati. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

17 August 2021

10 August 2021