Inapoi la Casting Calluri

HOSTESSE - Evenimente premium

(Femeie, 18-30 ani)

Toate talentele

250 ron -300 ron/pt cele aproximativ 5-6 ore de job hostess

Bucuresti

Romana

Organizator evenimente

20 Octombrie 2022

13 Octombrie 2022

Categorie Proiect

Evenimente - Eveniment Corporate

Categorie Rol/Job

Hostess

Detalii proiect

Mai multe evenimente de tip premium, lansare produs, gala sau ceremonie. Locatia: Bucuresti. PROGRAM: Aproximativ 4-6 ore.

Perioadă și Durată Job

Primul eveniment 18 & 19 Octombrie, trebuie sa aveti disponibilitate 6 ore Urmatoarele evenimente: in perioada 23 Octombrie - 30 Octombrie.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Fete superbe si baieti minunati, cu aspect fizic placut pentru job hostess. - Minim 1.70 m inaltime, - Aspect fizic placut - IDEAL cu experienta anterioara in job de hostess JOB: Hostess = Gazde ale evenimentului. Job de hostess: - primire invitati si ghidare - inmanare premii/ asistare extragere - oferire informatii - cadouri la plecare samd APLICATI OBLIGATORIU cu: - minim 3 poze RECENTE (in care aratati ca acum): fata si corp intreg, - un scurt (maxim 1 minut) video de prezentare "About me" in pe care il faceti cu telefonul mobil: va prezentati, spuneti prenumele, varsta, inaltimea, dimensiunile, locaitatea si cateva cuvinte despre dvs., ideal si daca aveti experienta anterioara pe job de hostess, pe care le urcati in profiul dvs. din platforma. Mentionati in campul text "About me" si la "Experienta" ce experienta anterioara aveti, atat pe filmari, cat si pe joburi de hostess sau promo daca aveti. ATENTIE: Bifati la job-uri dorite si "Hostess" daca vreti sa primiti ofertele cu job-uri de hostess. Multumim frumos!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

250 ron -300 ron/pt cele aproximativ 5-6 ore de job hostess

Bucuresti

Romana

Organizator evenimente

20 Octombrie 2022

13 Octombrie 2022