Inapoi la Casting Calluri

Figuratie speciala- serialul VLAD - PRO TV - Sezon 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Se va discuta, in functie de rolul pentru care ati fost selectat/a. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

10 August 2021

Detalii proiect

Film Serial PRO TV

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru perioada filmarilor: septembrie si octombrie 2021

Cerințe și Descriere Job

Femei si barbati, toate varstele si toate fizionomiile pentru diverse roluri de figuratie speciala in filmul serial VLAD. Cautam “real people” autentici. NU se cer studii de actorie sau experienta anterioara. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje - roluri de figuratie speciala. Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit. Daca nu ai mai jucat niciodata, acum e ocazia perfecta sa incerci actoria ca si pasiune sau poate chiar o cariera in viitor.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una profil si una cu corpul intreg (full body). - ideal urcati si un scurt video "About me" de prezentare de maxim 1 minut in care va prezentati: prenumele, varsta, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural/a si relaxat/a. OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ vi se cere selftape sau un anume video sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List, cu mai multe informatii si cu instructiuni despre urmatorii pasi. Multumim! Ne vedem pe set!Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una profil si una cu corpul intreg (full body). - ideal urcati si un scurt video "About me" de prezentare de maxim 1 minut in care va prezentati: prenumele, varsta, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural/a si relaxat/a. OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ vi se cere selftape sau un anume video sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List, cu mai multe informatii si cu instructiuni despre urmatorii pasi. Multumim! Ne vedem pe set!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta, in functie de rolul pentru care ati fost selectat/a. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

10 August 2021