Inapoi la Casting Calluri

FIGURATIE SPECIALA *TURISTI HOTEL * - SPOT TV - BETANO

(Barbat sau femeie, 18-40 ani)

150 euro net/proiect/ fiecare

BUCURESTI

OANA BUCUR CASTING DIRECTOR PENTRU PROIECT BETANO- PARIURI SPORTIVE

17 Iulie 2022

09 Iulie 2022

Detalii proiect

SPOT TV

Perioadă și Durată Job

20 sau 21 iulie, filmare de zi sau de noapte, inca nu s-a stabilit

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: -barbati si femei cu farmec, varsta pana intre 18 -40 de ani, look urban, inspirational, zambet frumos, pot aplica cupluri, chiar ne dorim o chimie din aceasta de vacanta, relaxare si funSubmission Instructions:
APLICATI cu: - minim 4 fotografii recente (nu mai vechi de o luna). Sa vedem cat de bine arati, dar si ca poti zambi :) - musai un video scurt (nu mai lung de 1 minut si jumatate) de prezentare, facut cu telefonul, in care spuneti: prenume, varsta, localitatea in care traiti si despre experienta dvs, pe care le urcati aici, in profilul dvs. din platforma. NU se cere experiență anterioară sau studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . PRESELECTIA: PRESELECTIA: Preselecția se face de directorul de casting, pe platforma TheCastList.com. Aplicați conform cu cerințele de mai sus. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms automat trimis prin platforma The Cast List cu info casting.Exclusivity Requirements:
1 an de zile pe categorie de produs ROMANIA/ DIFUZARE ALL MEDIA

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 4 fotografii recente (nu mai vechi de o luna). Sa vedem cat de bine arati, dar si ca poti zambi :) - musai un video scurt (nu mai lung de 1 minut si jumatate) de prezentare, facut cu telefonul, in care spuneti: prenume, varsta, localitatea in care traiti si despre experienta dvs, pe care le urcati aici, in profilul dvs. din platforma. NU se cere experiență anterioară sau studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . PRESELECTIA: PRESELECTIA: Preselecția se face de directorul de casting, pe platforma TheCastList.com. Aplicați conform cu cerințele de mai sus. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms automat trimis prin platforma The Cast List cu info casting.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

1 an de zile pe categorie de produs ROMANIA/ DIFUZARE ALL MEDIA

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

150 euro net/proiect/ fiecare

BUCURESTI

OANA BUCUR CASTING DIRECTOR PENTRU PROIECT BETANO- PARIURI SPORTIVE

17 Iulie 2022

09 Iulie 2022