Inapoi la Casting Calluri

FIGURATIE Simpla Film de epoca

(Barbat sau femeie, 18 ani)

Limba Romana

Bucuresti, Brasov si Constanta

150 ron/zi de filmare, se platesc la sfarsitul zile de filmare. Atentie! 1 zi filmare de regula este de 12 ore

Agentie de casting partenera The Cast List

20 Mai 2021

25 Aprilie 2021

Detalii Proiect

Film de epoca

Cerințe și Descriere Job

Cautam figuratie simpla pentru un film de epoca ce se va filma in luna iunie 2021. Daca esti din Bucuresti, Brasov sau Constanta si vrei sa participi la filmari ca figuratie simpla te rugam sa aplici aici, inregistrandu-te cu un profil. Atentie! Pentru mai multe informatii despre ce inseamna "figuratie simpla" te rugam sa te asiguri ca esti de acord cu acest job, ca ti se potriveste- Citeste aici inainte de a aplica: https://www.thecastlist.com/articles/how-to-choose-the-right-jobs-and-castings.

Cerințe și Detalii Aplicare

Nu exista cerinte specifice, oricine poate aplica si poate juca figuartie simpla. OBLIGATORU: Te rugam sa aplici cu minim 3 poze recente: 2 poze clare cu fata, sa ti se vada trasaturile si minim 1 poza cu corpul intreg. Ideal sa aplici si cu un scurt (maxim 1 minut) video de prezentare daca ai posibilitatea. Pot fi facute cu telefonul mobil, asigura-te ca esti doar tu in poze si sunt clare, NU cu prieteni, animale de companie, peisaje sau ochelari de soare. Sa se vada in poze cum arati, te rugam, daca vrei sa fii ales/aleasa! Urca-le direct aici pe profilul tau in platforma, astfel incat producatorul sa isi dea seama cum arati! ATENTIE! Aplicatiile trimise fara poze sau facute sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. Aplica aici daca vrei sa participi la casting si urca aici, in momentul aplicarii si inregistrarii, cele 3 poze cu tine.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Limba Romana

Bucuresti, Brasov si Constanta

150 ron/zi de filmare, se platesc la sfarsitul zile de filmare. Atentie! 1 zi filmare de regula este de 12 ore

Agentie de casting partenera The Cast List

20 Mai 2021

25 Aprilie 2021