Inapoi la Casting Calluri

FIGURATIE SIMPLA - BARBATI - ROL "Soldati" - Super proiect! Mini-serie produsa de 20th Century Fox si Disney Plus

(Barbat, 18-75 ani)

Toate talentele

450 RON/ pachet (2 zile de filmare, o proba de costum de cateva ore si cele 2 deplasari pentru test PCR)

Bucharest - Ilfov

Agentie de casting locala

31 Martie 2023

21 Noiembrie 2022

Categorie Proiect

Film - Documentar

Categorie Rol/Job

Figuratie simpla

Detalii proiect

Mini-serie produsa de 20th Century Fox si Disney Plus. Este o adaptare scrisă de Erica Lipez, după un roman scris de Georgia Hunter. Acțiunea filmului începe în 1938, în Polonia. ATENTIE! Se acordă o atenție deosebită acurateții istorice, care trebuie să fie reflectată și de figurație. Acțiunea se petrece în perioada anilor 1938-1945, al Doilea Război Mondial, predominant în Polonia, dar nu numai.

Perioadă și Durată Job

OBLIGATORIU DISPONIBILITATE: - 15 si 17 decembrie, 2 zile de filmare - 29 sau 30 noiembrie, proba de costume care dureaza cateva ore - 48 h inainte de proba de costume si filmare, teste PCR Va rugam nu aplicati daca nu aveti disponibiltate in aceste date!

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Barbati, varste 18-75, pentru figuratie simpla, in special roluri de soldati. CERINTE OBLIGATORII: Toti barbatii vor fi tunsi si barbieriti incat sa arate ca niste soldati! Va rugam nu aplicati daca nu sunteti de acord cu aceste conditii! PERIOADA FILMARE: Filmarea va avea loc pe data de 15 si 17 decembrie proba de costume pe 29 sau 30 noiembrie (o singura zi, cateva ore). Cu 48 de h inainte de proba de costume si filmare se vor face teste PCR asigurate de agentia de casting, la sediul din Bucuresti, zona cenatrala. BUGET: Ziua de filmare este platita cu 150 lei, proba de costume cu 50 lei, iar testele PCR cu 50 lei, Total proiect 450 lei/ persoana. Va rugam nu aplicati daca nu sunteti de acord cu acest buget! APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), cat mai natural, apropiat de cum aratau soldatii atunci. - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": prenume, varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. SELECTIA: Selectia se va face in baza pozelor si video-ului pe care le urcati aici pe platforma, nu va fi niciun alt casting fizic. Pentru figuratie simpla nu sunt cerinte deosesbite, nu aveti nimic deosebit de facut, de regula sunt acceptate toate persoanele. INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM completezi experienta? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq ATENTIE! PENTRU CEI CARE AU FOST INREGISTRATI IN BAZA DE DATE A AGENTIEI PARTENRE ON VOGUE CASTING! Daca nu ti-ai preluat contul, intra sa citesti detaliile si sa urmezi pasii, aici: https://thecastlist.com/ro/get-control Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

450 RON/ pachet (2 zile de filmare, o proba de costum de cateva ore si cele 2 deplasari pentru test PCR)

Bucharest - Ilfov

Agentie de casting locala

31 Martie 2023

21 Noiembrie 2022