Inapoi la Casting Calluri

Figuratie simpla - Serial VLAD - PRO TV

(Barbat sau femeie, 20-50 ani)

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

15 August 2021

09 August 2021

Detalii proiect

Film Serial PRO TV

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru perioada filmarilor: 13-20 august 2021

Cerințe și Descriere Job

Cautam barbati si femei pentru figuratie simpla in film serial VLAD. Vei juca rolul de "client casino". Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Cautam “real people” autentici, NU se cere experienta. Ai sansa sa joci alturi de actorii tai preferati si sa apari in serialul tau favorit. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată. Nu ai replica si nu ti se cere nimic deosebit.Submission Instructions:
APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum) : una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Daca puttei, ar fi bine sa urcați și un scurt video "About me" de prezentare. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . Atentie! APLICATI doar daca sunteti de acord cu bugetul mentionat mai jos: 100 ron/zi de filmare! O zi de filmare dureaza pana la 12 ore. NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Ești acceptat pe baza pozelor pe care le urci în profilul tău. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms , tot prin The Cast List de la coordonatorul de casting, cu mai multe informatii.Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum) : una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Daca puttei, ar fi bine sa urcați și un scurt video "About me" de prezentare. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . Atentie! APLICATI doar daca sunteti de acord cu bugetul mentionat mai jos: 100 ron/zi de filmare! O zi de filmare dureaza pana la 12 ore. NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Ești acceptat pe baza pozelor pe care le urci în profilul tău. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms , tot prin The Cast List de la coordonatorul de casting, cu mai multe informatii.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering.

Bucuresti

SERIAL PRO TV - VLAD

15 August 2021

09 August 2021