Inapoi la Casting Calluri

Fetite si Baieti 6-12 ani - Reclama TV la Inghetata

(Baieti sau fete, 6-12 ani)

Total: 500 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022

Detalii proiect

Inghetata

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: perioada 10 - 15 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand de inghetata din India. Difuzare: 1 an TV si online India, fara exclusivitate. Se cauta fetite si baieti din Sibiu si Sighisoara, cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani, care stiu sa mearga pe bicicleta, desi nu este un criteriu eliminator.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum), - ideal un scurt (maxim 1 minut) video cu el/ea de prezentare: prenume, varsta, ce ii place, orice doreste sa spuna, pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. - Experienta anterioara nu se cere, dar daca are, va rugam sa o mentionati in profilul ei/lui, cand aplicati, la zona "Experienta". - mentionati in profilul minorului daca stie sa mearga pe bicicleta, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul lui) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Mergeti la zona "Sports" si bifati: "Cycling", cat si alte sporturi pe care le practica. CUM FACETI VIDEO DE PREZENTARE? Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). ATENTIE! OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job este nevoie de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste participarea minorului la sedinta foto. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se faceti un profil de minor pe platforma si cum a saplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum), - ideal un scurt (maxim 1 minut) video cu el/ea de prezentare: prenume, varsta, ce ii place, orice doreste sa spuna, pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. - Experienta anterioara nu se cere, dar daca are, va rugam sa o mentionati in profilul ei/lui, cand aplicati, la zona "Experienta". - mentionati in profilul minorului daca stie sa mearga pe bicicleta, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul lui) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Mergeti la zona "Sports" si bifati: "Cycling", cat si alte sporturi pe care le practica. CUM FACETI VIDEO DE PREZENTARE? Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). ATENTIE! OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job este nevoie de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste participarea minorului la sedinta foto. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se faceti un profil de minor pe platforma si cum a saplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Total: 500 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022