Inapoi la Casting Calluri

Femei +50 ani - Rol BUNICA - Reclama TV produs alimentar

(Femeie, 50-85 ani)

200 euro/ zi de filmare

Bucuresti

Brand romanesc produs alimentar

09 Iulie 2022

19 Iunie 2022

Detalii proiect

Reclama TV

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: 20 sau 21 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Casting pentru figuratie speciala. Cautam femei + 50 ani pentru rolul "Bunica gospodina". Ideal bunica cu parul alb, nevopsita. Experienta anterioara nu este obligatorie, puteti aplica chiar daca nu aveti experienta anterioara. Reclama TV pentru un brand romanesc produse alimentare. Difuzare: 1 an TV si online Romania, fara exclusivitate.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si cateva cuvinte despre dumneavoastra, pe care le urcati in profiul dvs. de aici, din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si cateva cuvinte despre dumneavoastra, pe care le urcati in profiul dvs. de aici, din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

200 euro/ zi de filmare

Bucuresti

Brand romanesc produs alimentar

09 Iulie 2022

19 Iunie 2022