Inapoi la Casting Calluri

Femei 40-60 de ani, campanie in store (supermarket)

(Femeie, 40-60 ani)

25 lei/h- 450 lei/weekend

Bucuresti-Carrefour si Auchan

Agentie BTL pentru brand romanesc local

16 Octombrie 2021

12 Octombrie 2021

Detalii proiect

Este o campanie de informare si premiere in magazine, pentru promovare brand (ulei). Vom activa cu doua persoane/magazin. Atentie: nu este filmare!

Perioadă și Durată Job

Carrefour: 22 -24 octombrie /Auchan: 29- 31 octombrie/Carrefour: 5-7 noiembrie/ Auchan: 12-14 noiembrie

Cerințe și Descriere Job

Program: • Vineri: 12:00 - 18:00 • Sambata/Duminica: 10:00 - 16:00 • Profil: femeie, 40-60 ani, certificat verde, experianta in gatit, cu bune abilitati de comunicare si aspect ingrijit • Consultant: Se ocupa de informarea consumatorilor, in magazine, despre brand si campania de premiere in curs. Pentru informare se va folosi de flyere. La fel ca si in cazul promoterului, avem nevoie de persoane punctuale.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una cu zambet si alta cu corpul intreg (full body). - mentionati experienta anterioara in campul "Experienta" si o scurta descriere in campul text "About me". Selectia se face pe baza celor de mai sus - le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Casting exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim!Exclusivity Requirements:
Nu se certe exclusivitate. Dar va rugam obligatoriu sa aveti certificat verde.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una cu zambet si alta cu corpul intreg (full body). - mentionati experienta anterioara in campul "Experienta" si o scurta descriere in campul text "About me". Selectia se face pe baza celor de mai sus - le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Casting exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se certe exclusivitate. Dar va rugam obligatoriu sa aveti certificat verde.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

25 lei/h- 450 lei/weekend

Bucuresti-Carrefour si Auchan

Agentie BTL pentru brand romanesc local

16 Octombrie 2021

12 Octombrie 2021