Inapoi la Casting Calluri

Fata tunsa foarte scurt sau 0 (la chelie) pentru Spot online Brand fast-food

(Femeie, 17-26 ani)

Se va discuta ulterior, in functie de look/imagine si experienta anterioara

Bucuresti

Agentia de casting

07 Iunie 2022

01 Iunie 2022

Detalii proiect

Brand fast-food

Perioadă și Durată Job

Zi de filmare: 10 Iunie, te rugam sa ai disponibilitate totala in aceasta zi.

Cerințe și Descriere Job

Reclama pentru un brand fast-food Difuzare: 1 an Online Romania, fara exclusivitate. Se cauta fete care sunt tunse la chelie sau au parul foarte scurt si sunt dispuse sa se vopseasca in cap pentru filmare, cu vopsea care se duce la spalare. Experienta anterioara nu este obligatorie, dar este un plus daca aveti.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), obligatoriu cu lungimea si culoarea actuala a parului! - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., in care sa vedem lungimea/culoarea parului, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), obligatoriu cu lungimea si culoarea actuala a parului! - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., in care sa vedem lungimea/culoarea parului, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta ulterior, in functie de look/imagine si experienta anterioara

Bucuresti

Agentia de casting

07 Iunie 2022

01 Iunie 2022