Inapoi la Casting Calluri

Căutăm BARBATI SUPRAPONDERALI pentru figuratie simplă in film românesc

(Barbat, 18-50 ani)

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura transport si catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Clinceni - se asigura transportul dus - intors

Film românesc, lung metraj de comedie

16 August 2021

06 August 2021

Detalii proiect

Film românesc, lung metraj de comedie.

Perioadă și Durată Job

Se cere disponibilitate in perioada filmărilor: 15 -19 August. Atentie! 1 zi filmare poate dura si pana la 12 h. Buget 100 ron/zi

Cerințe și Descriere Job

Cautam barbați supraponderali pentru figuratie simpla in film film românesc. Ei vor juca rolul de nuntasi. Printre acestia unii vor juca si rolul de: manelisti, camatari. NU se cere experienta. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată.Submission Instructions:
Aplicați cu minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum) : una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . Atentie! APLICATI doar daca sunteti de acord cu bugetul mentionat mai jos: 100 ron/zi de filmare! NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Ești acceptat pe baza pozelor pe care le urci în profilul tău și dacă te încadrezi în cerințele mentionate. Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii.Exclusivity Requirements:
Nu se cere exclusivitate.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum) : una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . Atentie! APLICATI doar daca sunteti de acord cu bugetul mentionat mai jos: 100 ron/zi de filmare! NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Ești acceptat pe baza pozelor pe care le urci în profilul tău și dacă te încadrezi în cerințele mentionate. Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura transport si catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Clinceni - se asigura transportul dus - intors

Film românesc, lung metraj de comedie

16 August 2021

06 August 2021