Inapoi la Casting Calluri

Cuplu GEMENI pentru film românesc!

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Toate talentele

Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

25 August 2021

30 Iulie 2021

Detalii proiect

Figuratie speciala in film românesc, lung metraj de comedie

Perioadă și Durată Job

4 zile de filmare: 30, 31 August si 1, 2 Septembrie. Atentie! Te rugam sa iei in calcul ca 1 zi filmare poate dura pana la 12 h.

Cerințe și Descriere Job

Cautam GEMENI, baieti si/sau fete, barbati si/sau femei pentru roluri de figuratie speciala in film românesc, lung metraj de comedie. CERINTE: - Gemeni, identici sau sa semene - Nu conteaza sexul - Aspect fizic: nu sunt alte cerinte referitoare la aspectul fizic - Trebuie sa fiti disponibil pentru filmare "impreuna", adica la filmare trebuie sa participe ambii gemeni NU este necesara experienta, daca nu ati mai jucat inainte este ocazia perfecta sa participi la filmari si sa vezi cum este, sa joci alaturi de nume mari, actori celebri.Submission Instructions: <br>Aplicați separat! Fiecare cu profilul lui! Treceti in profil la "TWINS" : DA si bifati daca sunteti sau nu identici. Aplicati cu MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una cu fata (de tip portret), una cu corpul (de tip full body) si una in care sunteti impreuna cu fratele geaman/sora geamana (amandoi in poza, cat mai clara, pentru a se vedea cat de mult semanati sau diferentele). ATENTIE: NU urcati poze cu ochelari de soare, palarii, sapca, animale de companie, copaci, peisaje! Trebuie sa fiti doar voi in poze, clare si sa se vada cum aratati! OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. SELECTIA SE FACE PE BAZA POZELOR urcate aici, NU va fi casting fizic, nu veti fi pusi pe drumuri, daca sunteti selectati veniti direct la filmare. IDEAL urcați și un scurt video "About me" de prezentare. NU se cere experiență anterioară, nu e nevoie sa aveti studii de actorie! Dacă totusi aveți e un plus, vă rugăm să o treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". Treceți orice fel de proiecte: scurt metraj, lung metraj, apariții tv, reclame, sedinte foto, samd. Atentie! Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii, apoi vor fi sunati de catre coordonatorul de figuratie.Exclusivity Requirements: <br>Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

Bucuresti, Ilfov

Film românesc, lung metraj de comedie

25 August 2021

30 Iulie 2021