Inapoi la Casting Calluri

Copii 6-15 ani Sighisoara - Reclama TV la Inghetata

(Baieti sau fete, 6-15 ani)

Total: 250 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022

Detalii proiect

Inghetata

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: perioada 10 - 15 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand de inghetata din India. Difuzare: 1 an TV si online India, fara exclusivitate. Se cauta fetite si baieti din Sighisoara, cu varsta cuprinsa intre 6-15 ani, indiferent de infatisare. In reclama, copiii sunt trecatori pe strada si fac tot felul de jocuri si giumbuslucuri.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum), - ideal un scurt (maxim 1 minut) video cu el/ea de prezentare: prenume, varsta, ce ii place, orice doreste sa spuna, pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. Experienta anterioara nu se cere, dar daca are, va rugam sa o mentionati in profilul ei/lui, cand aplicati, la zona "Experienta". ATENTIE! OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job este nevoie de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste participarea minorului la sedinta foto. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se faceti un profil de minor pe platforma si cum a saplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum), - ideal un scurt (maxim 1 minut) video cu el/ea de prezentare: prenume, varsta, ce ii place, orice doreste sa spuna, pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. Experienta anterioara nu se cere, dar daca are, va rugam sa o mentionati in profilul ei/lui, cand aplicati, la zona "Experienta". ATENTIE! OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job este nevoie de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste participarea minorului la sedinta foto. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se faceti un profil de minor pe platforma si cum a saplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Total: 250 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022