Inapoi la Casting Calluri

COPII 3-6 ani (fete si baieti)

(Baieti sau fete, 3-6 ani)

Romana

Bucuresti

400 Ron - O singura zi, sedinta foto va dura cateva ore (2 ore). Usage Rights: pozele vor fi publicate doar online

Studio foto pentru brand de haine

31 Mai 2021

14 Mai 2021

Detalii Proiect

Sedinta foto pentru brand de haine pentru copii (se desfasoara lunar, pentru luna mai am ales copii, urmeaza castingul pentru luna iunie)

Perioadă și Durată Job

1 zi, in luna iunie, nu s-a fixat inca data.

Cerințe și Descriere Job

Avem nevoie de 2 copii, un băiat și o fata, copii cu vârsta de 3 -6 ani, pentru a fi modele pentru o sedinta foto brand de haine.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum) si ideal un scurt video de prezentare (1 minut). Este OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job de acordul parintelui, al reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste jobul. Va rog frumos sa vedeti in documentul atasat aici toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se facti un profil de minor pe platforma si cum aplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

Bucuresti

400 Ron - O singura zi, sedinta foto va dura cateva ore (2 ore). Usage Rights: pozele vor fi publicate doar online

Studio foto pentru brand de haine

31 Mai 2021

14 Mai 2021