Inapoi la Casting Calluri

Cel mai de succes game show "TU URMEZI" continua castingul in Romania! Esti gata sa castigi? APLICA ACUM!

(Barbat sau femeie, 18-100 ani)

Toate talentele

Sume importante de bani & premii foarte mari - poti castigi doar raspunzand la niste intrebari.

Bucuresti. Emisiunea se desfasoara intr-un studio tv, inregistrata, nu in direct.

Romana

Emisiune difuzata pe Kanal D, in prime time

15 Ianuarie 2023

26 Septembrie 2022

Categorie Proiect

TV / Televizune - Emisiune Concurs

Categorie Rol/Job

Participant

Detalii proiect

Game show cu premii foarte mari, dupa un format italian de succes - Avanti un altro, avand ca protagonisti oamenii obisnuiti. Un concurs in care oricine cu minime cunostinte de cultura generala poate participa. Emisiune prezentata de Dan Negru, in care concurentii sunt pusi in valoare, fara a le ataca in vreun fel imaginea. Vezi aici promo https://thecastlist.com/promo-tu-urmezi si APLICA ACUM, nu mai sta pe ganduri!

Perioadă și Durată Job

Filmarile sunt in ianuarie- februarie 2023. Participarea inseamna o singura zi de filmare. In cazuri exceptionale se poate extinde la doua zile de filmare.

Cerințe și Descriere Job

Esti vesel, deschis, gata sa castigi sume importante de bani doar raspunzand la niste intrebari? Atunci esti omul nostru! Aplica acum! Norocul e si el un factor important, asa ca e momentul sa vezi cum stai la capitolul asta. Ne dorim concurenti cu care gazda emisunii/host-ul sa poata avea dialoguri simpatice, care sa isi doreasca sa castige si care, de ce nu, sunt sustinuti si de familie sau prieteni. Poti participa si daca ai mastere si doctorate, dar si daca esti inca pe bancile scolii sau ai scoala vietii... NOTA: Daca esti o persoana cunoscuta, celebritate sau vedeta, poti aplica, vei discuta direct cu productia mai multe detalii despre posibila ta colaborare pentru acest game show. Vă rugăm să aplicați aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - minim 2 fotografii recente (nu mai vechi de o luna): plan intreg si prim plan, ca la buletin, doar ca ne dorim un zambet, - un video scurt (nu mai lung de 1 minut si jumatate) de prezentare, facut cu telefonul, in care spuneti: prenume, varsta, localitatea in care v-ati nascut si cea in care traiti in prezent, starea civila, studii, ocupatie si... daca sunteti gata de provocare. Atentie! Cei care ati mai participat in ultimul an la alte emisiuni tv, va rog sa specificati emisiunea si postul de televiziune - treceti aceste detalii in profilul dsv. la campul "Experienta". INFORMATII SUPLIMENTARE PENTRU A LUA CASTINGURI: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, ca să iei joburi? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa iti maximizezi sansele si sa iei cat mai multe job-uri, ai in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Sume importante de bani & premii foarte mari - poti castigi doar raspunzand la niste intrebari.

Bucuresti. Emisiunea se desfasoara intr-un studio tv, inregistrata, nu in direct.

Romana

Emisiune difuzata pe Kanal D, in prime time

15 Ianuarie 2023

26 Septembrie 2022