Inapoi la Casting Calluri

Cautam HOSTESSE pentru un eveniment de tip gala la Clubul Diplomatic

(Femeie, 19-27 ani)

Romana, ideal si Engleza

Bucuresti: Club Diplomatic

230 ron/pt cele 6 ore de activare (job hostess)

Agentie hostesse si promoteri

30 Martie 2022

25 Martie 2022

Detalii Proiect

Eveniment de tip gala, va avea loc la Club Diplomatic

Perioadă și Durată Job

1 singura zi

Cerințe și Descriere Job

Se cauta fete cu aspect fizic placut pentru job hostess. JOB: Intre 16:00 si aproximativ 24:00 - 6 ore. In cazul in care se va prelungi, fetele/hostessele trebuie sa stea pana la final pentru a inmana invitatilor cadourile la plecare. Se asigura transportul la plecare. TINUTA la job: o furnizam noi, va fi o salopeta neagra, eleganta. Va fi necesar sa veniti voi cu pantofi cu toc gros (din garderoba proprie)- evenimentul are loc afara, pe iarba, la Clubul Diplomatic. CERINTE JOB: Hostesse: fete, minim 1.70m inaltime, cu aspect fizic placut pentru job de hostess (=gazda eveniment, primire invitati, inmanare premii, oferire informatii, cadouri la plecare samd) Se cauta ideal fete blonde pentru acest job

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI OBLIGATORIU cu : - minim 3 poze RECENTE (in care aratati ca acum): fata si corp intreg. - un scurt video de prezentare "About me" in pe care il faceti cu telefonul mobil, maxim 1 minut: va prezentati, spuneti prenumele, varsta si cateva cuvinte despre dvs., orice doriti dvs. si considerati relevant. Le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Mentionati in campul text "About me" si la "Experienta" ce experienta anterioara aveti, atat pe filmari, cat si pe joburi de hostess sau promo daca aveti. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana, ideal si Engleza

Bucuresti: Club Diplomatic

230 ron/pt cele 6 ore de activare (job hostess)

Agentie hostesse si promoteri

30 Martie 2022

25 Martie 2022