Inapoi la Casting Calluri

Cautam HOSTESSE pentru eveniment de tip business

(Femeie, 18-30 ani)

Romana si Engleza (obligatoriu sa vorbiti si limba Engleza)

Bucuresti: Hotel Radisson Blu

Se va discuta ulterior

Agentie publicitate organizatoare eveniment

30 Noiembrie 2021

21 Octombrie 2021

Detalii Proiect

Eveniment de tip business: se lanseaza o carte si o platforma cu o clinica virtuala. NU este filmare! Data: TBA

Perioadă și Durată Job

1 singura zi, va fi anuntata data

Cerințe și Descriere Job

Hostesse: fete, minim 1.70m inaltime, cu aspect fizic placut pentru job de hostess (=gazda eveniment, primire invitatii, oferire informatii, cadouri la plecare samd) JOB: Intre 16:30 si aproximativ 22:00. In cazul in care se va prelungi, fetele/hostessele trebuie sa stea pana la final pentru a inmana invitatiilor cadourile la plecare. TINUTA la job: avem si putem furniza sacouri si fuste, dar ideal este sa aveti tinuta business. Obligatoriu: Pantofi cu toc si dres negru CERINTE JOB: - Limba engleza. - Green pass obtinut prin vaccinare sau boala in ultimele 6 luni - asa se precizeaza in legislatie. Daca se mai schimba ceva, evident urmarim si revenim cu info.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI OBLIGATORIU cu : - minim 3 poze RECENTE (in care aratati ca acum). Ideal una in tinuta business, asa cum se cere la job. - un scurt video de prezentare "About me" in ENGLEZA, pe care il faceti cu telefonul mobil, maxim 1 minut: va prezentati, spuneti prenumele, varsta si cateva cuvinte despre dvs., orice doriti dvs. si considerati relevant. Le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Mentionati in campul text "About me" si la "Experienta" ce experienta anterioara aveti, atat pe filmari, cat si pe joburi de hostess sau promo daca aveti. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana si Engleza (obligatoriu sa vorbiti si limba Engleza)

Bucuresti: Hotel Radisson Blu

Se va discuta ulterior

Agentie publicitate organizatoare eveniment

30 Noiembrie 2021

21 Octombrie 2021