Inapoi la Casting Calluri

Casting Film romanesc - Actori profesionisti - din Bucuresti si tara

(Barbat sau femeie, 18-80 ani)

Se va discuta și semna direct cu directorul de casting si producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

Bucuresti, imprejurimi si in tara, posibil Brasov, Iasi, Ploiesti

Director de casting/Casa de productie romaneasca

10 Iulie 2022

11 Iunie 2022

Detalii proiect

Film romanesc

Perioadă și Durată Job

In functie de personaj poti avea una sau mai multe zile de filmare. Va rugam sa aveti disponibilitate în perioada filmarilor: august- septembrie 2022

Cerințe și Descriere Job

Se caută ACTORI PROFESIONISTI (femei și bărbați) de teatru și cinema, consacrați sau mai puțin cunoscuți, absolvenți cu vârste cuprinse între 18 și 80 de ani (conform fișei personajului). ATENTIE! Acest anunț este dedicat EXCLUSIV actorilor profesioniști, pentru cei amatori, figuratie sau neprofesioniști, vă rugăm verificați celelalte anunțuri de aici și aplicați la cele la care vă încadrați.Submission Instructions:
Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce teatru activați, ce ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe directorul de casting si regizorul despre dvs. sau sa menționați), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și actori din țara. PRESELECTIA: Preselecția se face de catre directorul de casting, in prima etapa pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt sunati de catre directorul de casting si invitați la castingul fizic. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms automat trimis prin platforma The Cast List cu info casting.Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce teatru activați, ce ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe directorul de casting si regizorul despre dvs. sau sa menționați), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și actori din țara. PRESELECTIA: Preselecția se face de catre directorul de casting, in prima etapa pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt sunati de catre directorul de casting si invitați la castingul fizic. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms automat trimis prin platforma The Cast List cu info casting.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta și semna direct cu directorul de casting si producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

Bucuresti, imprejurimi si in tara, posibil Brasov, Iasi, Ploiesti

Director de casting/Casa de productie romaneasca

10 Iulie 2022

11 Iunie 2022