Inapoi la Casting Calluri

CASTING FILM - AMATORI! Super proiect - Mini-serie produsa de 20th Century Fox si Disney +

(Barbat sau femeie, 18-75 ani)

Toate talentele

150 RON - 400 RON/ zi filmare, in functie de rol. Proba de costume: 50 Ron/cateva ore proba costum, testele PCR: 50 Ron/test.

Bucharest - Ilfov

Agentie de casting locala

31 Martie 2023

18 Octombrie 2022

Categorie Proiect

Film - Documentar

Categorie Rol/Job

Figuratie simpla

Detalii proiect

Mini-serie produsa de 20th Century Fox si Disney + Este o adaptare scrisă de Erica Lipez, după un roman scris de Georgia Hunter. Acțiunea se petrece în perioada anilor 1938-1945, al Doilea Război Mondial, predominant în Polonia, dar nu numai. Se acordă o atenție deosebită acurateții istorice, care trebuie să fie reflectată și de figurație. De aceea, toate personajele care apar in film vor avea un look/aspect corespunzător acelor timpuri.

Perioadă și Durată Job

Filmarile: au loc in perioada Decembrie 2022 - 30 Aprilie 2023. Proba costume: cei selectati sunt chemati si la o proba de costume: o singura zi, cateva ore. Teste PCR asigurate de agentia de casting, la sediul din Bucuresti, zona cenatrala, cu 48 de h inainte de proba de costume si filmare.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Femei si barbati, toate varsele (18-75 ani) si infatisarile, pentru o plaja mare de roluri de figuratie. Expereinta anterioara nu este necesara. Având în vedere condițiile dificile de trai din perioada respectivă, preferăm persoanele cu corpuri cât mai slabe, zvelte, atletice, dar nu musculoase. FĂRĂ: - Tunsori moderne - Păr vopsit - Accesorii permanente (cercei, pierce-uri, etc), tatuaje, unghii false, ajustări cosmetice (sprâncene, gene false, etc), în aceea perioada nu existau. SCHIMBARI DE LOOK/IMAGINE : Anticipăm situații în care va fi nevoie de schimbare de look: tunsori, bărbierit, samd. Daca vreti sa participati la filmari si e nevoie de ele, trebuie sa fiti de acord. FILMARE: Perioada de filmare: Decembrie 2022 - 30 Aprilie 2023. Luna decembrie - primul episod, cu posibilitatea de a fi chemați în mai multe zile de filmare în această perioadă, precum și după - următoarele episoade. APLICATI cu: - Minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), cat mai naturale, ideal apropiate de cum aratau personajele in acea perioada - Un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": prenume, varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. SELECTIA: Selectia se va face in baza pozelor si video-ului pe care le urcati aici pe platforma, nu va fi niciun alt casting fizic. Pentru figuratie simpla nu sunt cerinte deosesbite, nu aveti nimic deosebit de facut, de regula sunt acceptate toate persoanele. Cei selectati sunt sunati direct de coordonatorul de figuratie pentru a veni la proba costume, teste PCR si apoi la filmare. INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM urci aceste poze pe profil? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-80 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM iti editezi profilul pe platforma? Citeste aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-70 CUM completezi experienta (daca ai)? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq ATENTIE! PENTRU CEI CARE AU FOST INREGISTRATI IN BAZA DE DATE A AGENTIEI PARTENRE ON VOGUE CASTING! Daca nu ti-ai preluat contul, intra sa citesti detaliile si sa urmezi pasii, aici: https://thecastlist.com/ro/get-control Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

150 RON - 400 RON/ zi filmare, in functie de rol. Proba de costume: 50 Ron/cateva ore proba costum, testele PCR: 50 Ron/test.

Bucharest - Ilfov

Agentie de casting locala

31 Martie 2023

18 Octombrie 2022