Inapoi la Casting Calluri

Casting FIGURAȚIE film - aspiranți, "real people"- oameni autentici - neprofesioniști pentru film semnat de Dan Pița - "BRÂNCOVEANU"

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Română

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022

Detalii Proiect

Noul film de ficțiune semnat Dan Pița, un proiect cinematografic unic, “BRÂNCOVEANU” este o parabolă despre onoare și caracter, inspirată din realitatea secolului al XVIII-lea, ce îl are în prim-plan pe domnitorul Constantin Brâncoveanu și drumul său către desăvârșirea personală și spirituală.

Perioadă și Durată Job

Filmările: 8 iulie -18 septembrie. Preselecția: online pe platforma TheCastList.com.

Cerințe și Descriere Job

Se caută aspiranți, "real people"- oameni autentici - neprofesioniști (femei și bărbați) cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani, toate fizionomiile, înfățișările și abilitățile (conform fișei personajului) pentru un film semnat de Dan Pița - "BRÂNCOVEANU". Căutăm persoane atât din București, cât și din țară , filmările vor avea loc și în zone ca Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol. NU se cere sa ai experiența anterioara și nici studii de actorie, pentru figurație poate participa oricine. Nu conteaza aspectul fizic sau vârsta, avem nevoie de diverse vârste și tipologii pentru a acoperi o plajă mare de personaje. ATENTIE! Acest anunț este dedicat EXCLUSIV neprofesioniștilor (peste 18 ani), pentru actori amatori (cu cursuri actorie sau experiența anterioara), studenților la actorie sau pentru actorii profesioniști, ori copii și adolescenți, vă rugăm verificați celelalte anunțuri dedicate de aici, pentru același film, și aplicați la cele la care vă încadrați: cel pentru actori profesioniști, sau cel pentru actori amatori și studenți la actorie, sau cel pentru copii și adolescenți (pentru cei sub 18 ani).

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - ideal și un scurt video de prezentare în limba română (prenumele (nu e nevoie numele întreg), vârsta, ce pasiuni aveți sau orice considerați relevant pentru filmări să știe regizorul despre dvs. sau să menționați). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. De asemenea, vă rugăm să vă completați formularul de înscriere cu toate datele cerute. In funcție de rol, veți avea sau nu probe de casting. Preselecția se face pe baza pozelor pe care le urcați în profilul dvs. de aici si a video-ului de prezentare. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, dacă aveți experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, recalme, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și "real people"/oameni autentici din țara. Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt direct aleși sau invitați la castingul fizic în prezența regizorului. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați/aleși vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info suplimentare.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu există.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Română

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022