Inapoi la Casting Calluri

Barbati pe picioroange - Reclama TV la Inghetata

(Barbat, 20-50 ani)

1250 ron/ 1 zi de filmare + 1250 ron/ drepturile. Total: 2500 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022

Detalii proiect

Inghetata

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: perioada 10 - 15 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand de inghetata din India. Difuzare: 1 an TV si online India, fara exclusivitate. Se cauta barbati care stiu sa mearga pe picioroange, dispusi sa isi schimbe infatisarea, dupa caz, vor fi tunsi sau barbieriti pentru filmare.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

1250 ron/ 1 zi de filmare + 1250 ron/ drepturile. Total: 2500 RON

Sibiu / Sighisoara

Agentie de casting

01 Iulie 2022

23 Iunie 2022