Inapoi la Casting Calluri

Barbati 40 - 55 ani - Reclama TV la Inghetata

(Barbat, 40-55 ani)

1250 ron/ 1 zi de filmare + 1250 ron/ drepturile. Total: 2500 RON

Bucuresti

Agentie de casting

01 Iulie 2022

21 Iunie 2022

Detalii proiect

Inghetata

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: perioada 10 - 15 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand de inghetata din India. Difuzare: 1 an TV si online India, fara exclusivitate. Se cauta barbati pentru un rol de general in armata, acesta va trebui sa stie sa calareasca, actiunea se petrece pe campul de lupta. Actorii vor avea doua replici scurte in limba engleza.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. - Mentionati in profilul dvs. daca stiti limba engleza si nivelul, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Click "Spoken languages" - selectati "Engleza" si Nivelul corect la care vorbiti limba Engleza, va rugam nu trisati. :) - Mentionati in profilul dvs. daca stiti sa calariti, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Mergeti la sectiunea "Sports" si bifati "Horseback Riding". - Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". CUM FACETI UN VIDEO DE PREZENTARE? Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. - Mentionati in profilul dvs. daca stiti limba engleza si nivelul, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Click "Spoken languages" - selectati "Engleza" si Nivelul corect la care vorbiti limba Engleza, va rugam nu trisati. :) - Mentionati in profilul dvs. daca stiti sa calariti, astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Mergeti la sectiunea "Sports" si bifati "Horseback Riding". - Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". CUM FACETI UN VIDEO DE PREZENTARE? Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

1250 ron/ 1 zi de filmare + 1250 ron/ drepturile. Total: 2500 RON

Bucuresti

Agentie de casting

01 Iulie 2022

21 Iunie 2022