Inapoi la Casting Calluri

Barbati Rol BUNIC povestitor - Reclama TV Turta dulce

(Barbat, 50-85 ani)

1000 ron - 1 zi de filmare

Bucuresti

Agentie de casting

30 Iunie 2022

17 Iunie 2022

Detalii proiect

Desert

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: 8 sau 9 iulie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand romanesc de produse de panificatie. Difuzare: 1 an TV si online Romania, fara exclusivitate. Cautam Barbati + 50 ani pentru rolul "Bunic povestitor". Actiunea se petrece in caminul bunicului, in fata semineului, acesta le spune nepotilor povestea turtei dulci Experienta anterioara nu este obligatorie, dar este un plus daca aveti.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

1000 ron - 1 zi de filmare

Bucuresti

Agentie de casting

30 Iunie 2022

17 Iunie 2022