Inapoi la Casting Calluri

Barbat Rol IUBIT/SOT/TATA - Rol Principal

(Barbat, 25-45 ani)

Plata se face la finalul zilei de filmare. Bugetul se va discuta direct cu producatorul, la casting.

Bucuresti

Casa de productie TV Refresh Target

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021

Detalii proiect

TV Show "In cautarea adevarului" .

Perioadă și Durată Job

1 zi de filmare (in intervalul 8.00-22.00 ) in luna mai ( Luni-Vineri, nu se filmeaza in weekend).

Cerințe și Descriere Job

Cautam barbati cu aspect fizic placut care sa interpreteze rolul de iubit/sot/tata. Avem nevoie de persoane cu bune abilitati de comunicare, spontane, cu aspect ingrijit, ten curat, dantura frumoasa si dornici de afirmare intr-un show TV.Submission Instructions:
Te rugam sa aplici cu minim 2 poze recente: 1 poza clara cu fata, sa ti se vada trasaturile si 1 poza cu corpul intreg. Ideal sa aplici si cu un scurt (maxim 1 minut) video de prezentare. Urca-l direct aici pe profilul tau in platforma la sectiunea "About me" video. In video spune doar prenumele, varsta, cu ce te ocupi, ce pasiuni ai si orice doresti sa stim despre tine, astfel incat producatorul sa isi dea seama de capacitatea ta de spontaneitate. Te rugam sa aplici doar daca esti din Bucuresti sau zonele limitrofe. Persoanele interesate trebuie sa fie disponibile pentru o zi de filmare, in Bucuresti. Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. Aplica aici daca vrei sa participi la casting si urca aici, in momentul aplicarii si inregistrarii, informatiile solicitate despre tine.Exclusivity Requirements:
Nu se cere exclusivitate.

Cerințe și Detalii Aplicare

Te rugam sa aplici cu minim 2 poze recente: 1 poza clara cu fata, sa ti se vada trasaturile si 1 poza cu corpul intreg. Ideal sa aplici si cu un scurt (maxim 1 minut) video de prezentare. Urca-l direct aici pe profilul tau in platforma la sectiunea "About me" video. In video spune doar prenumele, varsta, cu ce te ocupi, ce pasiuni ai si orice doresti sa stim despre tine, astfel incat producatorul sa isi dea seama de capacitatea ta de spontaneitate. Te rugam sa aplici doar daca esti din Bucuresti sau zonele limitrofe. Persoanele interesate trebuie sa fie disponibile pentru o zi de filmare, in Bucuresti. Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. Aplica aici daca vrei sa participi la casting si urca aici, in momentul aplicarii si inregistrarii, informatiile solicitate despre tine.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Plata se face la finalul zilei de filmare. Bugetul se va discuta direct cu producatorul, la casting.

Bucuresti

Casa de productie TV Refresh Target

15 Mai 2021

23 Aprilie 2021