Inapoi la Casting Calluri

Barbat BLOND aspect "NORDIC"

(Barbat, 18-45 ani)

800 euro. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor

Bucuresti

Brand international mobilier

21 August 2021

06 August 2021

Detalii proiect

Reclama TV

Perioadă și Durată Job

25-27 august, va fi o singura zi de filmare

Cerințe și Descriere Job

Avem nevoie de 2 barbati blonzi pentru reclama TV brand international mobilier, ideal sa arata a "blond nordic". CERINTE: - parul blond - ochi deschisi la culoare, ideal verzi sau albastri - ideal inalti ATENTIE! Va rugam frumos NU aplicati daca nu indepliniti cerintele! NU este necesara experienta, daca nu ai mai jucat inainte nu este nicio problema.Submission Instructions:
Aplicați cu MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. IDEAL urcați și un scurt video "About me" de prezentare: maxim 1 minut, spuneti prenumele, varsta si cateva cuvinte despre dvs. NU se cere experiență anterioară, nu e nevoie sa aveti studii de actorie! Dacă totusi aveți e un plus, vă rugăm să o treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". Atentie! Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii despre proba de casting.Exclusivity Requirements:
Nu exista.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. IDEAL urcați și un scurt video "About me" de prezentare: maxim 1 minut, spuneti prenumele, varsta si cateva cuvinte despre dvs. NU se cere experiență anterioară, nu e nevoie sa aveti studii de actorie! Dacă totusi aveți e un plus, vă rugăm să o treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". Atentie! Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii despre proba de casting.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

800 euro. Cei selectați vor semna contractul direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii talentelor

Bucuresti

Brand international mobilier

21 August 2021

06 August 2021