Inapoi la Casting Calluri

Baiat sau fata cu papagal - Reclama TV pentru clinica veterinara

(Barbat sau femeie, 16-35 ani)

500 RON/zi

Bucuresti

Agentie de casting

03 Iunie 2022

26 Mai 2022

Detalii proiect

Clinica Veterinara

Perioadă și Durată Job

Zile de filmare: 07 sau 08 Iunie, o singura zi de filmare

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru o clinica veterinara Difuzare: 1 An Tv si Online Romania, fara exclusivitate. Cautam fete si baieti care au papagal. Papagalul trebuie sa interactioneze cu stapanul, sa se aseze pe mana, in cap etc.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum) + poze cu papagalul. - ideal daca aveti si un video, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista exclusivitate.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum) + poze cu papagalul. - ideal daca aveti si un video, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

500 RON/zi

Bucuresti

Agentie de casting

03 Iunie 2022

26 Mai 2022