Inapoi la Casting Calluri

Actori amatori - serialul VLAD - PRO TV - Sezon 4

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Romana

Bucuresti

Se va discuta, in functie de rolul pentru care veti fi selectat/(ă). Se asigura catering.

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021

Detalii Proiect

Film Serial PRO TV

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru perioada filmarilor: septembrie si octombrie 2021

Cerințe și Descriere Job

Femei si barbati, actori amatori, toate varstele si toate fizionomiile pentru diverse roluri in serialul VLAD - Sezonul 4. ATENTIE! Este necesar sa ai cursuri de actorie sau experienta anterioara pentru a aplica la acest anunt. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una profil si una cu corpul intreg (full body). - obligatoriu un scurt VIDEO PREZENTARE "About me" de maxim 1 minut in care va prezentati: prenumele, varsta, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a). - experiența anterioara si/sau cursuri de actorie: le mentionați in profil la campurile: "Experiența" si "Cursuri, Diplome" pe care le urcați/completați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Aplicați conform cu cerințele de mai sus. PRESELECTIA se va face pe baza pozelor si a videoului pe care le urcati aici, in profil, cand aplicati. Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere selftape sau un anume video sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List, cu mai multe informatii si cu instructiuni despre urmatorii pasi. Multumim!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

Bucuresti

Se va discuta, in functie de rolul pentru care veti fi selectat/(ă). Se asigura catering.

SERIAL PRO TV - VLAD - Sezon 4

30 Septembrie 2021

06 Septembrie 2021