Inapoi la Casting Calluri

ACTOR PROFESIONIST - Rol "Ben" - Reclama TV Supermarket

(Barbat, 25-40 ani)

Profesionisti

Budget Net: 700 EUR/zi de filmare, la care se aduga bugetul pentru drepturi, vezi mai sus detalii (intre 1300 euro - 3800 euro)

BUCURESTI

Romana

Director Casting - Casa de productie locala

05 Decembrie 2022

14 Noiembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Rol principal

Detalii proiect

RECLAMA TV: Un proiect îndrăzneț pentru un lanț de supermarket-uri. DIFUZARE: 1 an Romania, all media (foto si video), exclusivitate pe categorie de produs sau 1 an all media (foto și video)

Perioadă și Durată Job

ZILE FILMARE: Filmarile sunt în 9 (noaptea), 11(noaptea) și 13 (ziua) DECEMBRIE 2022 ( 1 sau 2 zile) Va rugam sa aveti disponibilitate in aceste date. Veti avea si o proba de costume, dar nu se stie inca ziua, se va comunica ulterior.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Cautam actori profesioniști, bărbați, 25- 45 de ani, look interesant, figura memorabila, cu trasaturi ușor atipice, plauzibili pentu rolului unui android, cu simtul umorului, bărbieriți (nu aplica dacă ai barba și nu ești dispus sa te bărbierești) Rolul este principal. BUGET: Bugetul pentru acest proiect este în funcție de pachetul pe care îl va lua clientul: începe de la 600 E (12 luni România, all media foto + video) pana la 2400 E (12 luni allmedia foto +video: România, Moldova, Bulgaria, Slovacia, Croația, Cehia, Polonia, Germania), la care se mai adaugă ziua de filmare 700 E/ zi - 1 sau 2 zile de filmare FILMARILE DIN 9 SI 11 DECEMBRIE SUNT DE NOAPTE! APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! IMPORTANT: La acest proiect se cere exclusivitate pe categ de produs. NU aplicati daca aveti alte reclame pe post la supermarket--uri Nu aplicati daca nu indepliniti aceasta conditie. PRESELECTIA: Preselectia se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus, OBLIGATORIU poze si video de prezentare recente daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. CASTING IN STUDIO: Cei selectați primesc sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu invitatie la casting in studio, proba finala va fi data cu directorul casting. Nu știm încă data exactă a castingului, va vom anunța ulterior INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM completezi experienta? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Budget Net: 700 EUR/zi de filmare, la care se aduga bugetul pentru drepturi, vezi mai sus detalii (intre 1300 euro - 3800 euro)

BUCURESTI

Romana

Director Casting - Casa de productie locala

05 Decembrie 2022

14 Noiembrie 2022